Banner Before Header

Krista Kosonen julkaisi ensimmäisen raskauskuvan

Näyttelijä Krista Kosonen, 38, julkaisi Instagramissa ensimmäisen kuvan pyöristyneestä vauvavatsastaan.

Kosonen poseeraa mustavalkoisessa kuvassa suuren ikkunan edessä, josta avautuu näkymä puistoon. Näyttelijä paljastaa kuvan yhteydessä, että hän on parhaillaan Tukholmassa.

Eeva-lehti uutisoi maaliskuun lopussa, että Kosonen odottaa toista lastaan yhdessä puolisonsa Antti J. Jokisen kanssa. Parilla on entuudestaan 6-vuotias Selma-tytär.

Kososen kollegat ja ystävät ovat kommentoineet tuoretta kuvaa lukuisilla sydänemojeilla. Muun muassa valokuvaaja Meeri Koutaniemi ja ohjaaja Dome Karukoski onnittelevat häntä perheenlisäyksen johdosta.

Eeva-lehden mukaan Kososen laskettu aika on kesän tienoilla. Näyttelijä kertoi lehdelle, että hän ja Jokinen ovat erittäin onnellisia toisesta lapsesta.

Elokuvaohjaaja Antti J. Jokinen ja Kosonen avioituivat vuonna 2018. He menivät kihloihin vuonna 2014 ja saivat esikoistyttärensä lokakuussa 2015. Jokisella on edellisestä suhteestaan yksi poika.

Kososen perheeseen kuuluu puolison ja lapsen lisäksi koira. Heillä on koti Helsingissä sekä vapaa-ajankoti Nauvossa.

Krista Kosonen tunnetaan yhtenä suomen menestyneimmistä näyttelijöistä. Hänet on nähty muun muassa Kätilö-, Helene– ja Miami-elokuvissa. Hänet on palkittu sekä Kätilö että Miami elokuvista Jussi-palkinnolla.

Source Link is.fi