Banner Before Header

Kritiikkiä käytöksestään saanut Diili-Mikko törmäsi hämmentävään kommenttiin – yrittäjän sänkytaitoja muisteltiin suorasukaisesti Vauva-palstalla

Diilin torstai-iltainen jakso on herättänyt keskustelua. Ohjelmassa joukkueet saivat tehtäväkseen järjestää Suomipop-festareiden promotilaisuudet, jotka eivät sujuneet aivan mallikkaasti.

Sampo-joukkuetta johti Henri Kurttila, ja Mustang-joukkueen projektinjohtajaksi valikoitui tapahtuma-alan konkari Mikko Vehmas.

Mikko Vehmas sai johtoryhmässä kritiikkiä johtamistyylistään ja äkkipikaisuudestaan.

– Ikävä antaa Mikolle kuraa koko ajan, koska sitä mä nyt tunnun tekevän sun suhteen. Mä en muista koska mä oisin ollut niin vihainen kuunnellessani puheluita mitä sä soitat ihmisille ja miten sä puhut sun tiimille. Se oli kuin mä olisin mennyt aikakoneella kivikaudelle. Et sä voi toimia noin, neuvonantaja Toni Lähde tylytti.

Myös sosiaalisessa mediassa Mikko on saanut käytöksestään kipakkaa palautetta. Moni kertoo tuomitsevansa Mikon tyylin johtajana.

– Mikko on kaamea johtaja. Jos häviävät, niin ulos niskaperse otteella, eräs kommentoi Twitterissä.

– Mikko on kyllä myrkyllinen johtaja nyt, kommentoi toinen.

– Ei kestäis hermot tehdä töitä tuollaisen Mikon kanssa.

Lue lisää: Diili-kilpailijan käytös suututtaa Toni Lähteen pahemman kerran: ”En muista, koska olisin ollut näin vihainen”

Ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjä Mikko on myös itse törmännyt palautteeseen. Hän julkaisi Facebook-tilillään kommentin anonyymiltä Vauva.fi-keskustelupalstalta. Kommentti koski jotakin aivan muuta kuin miehen johtamistyyliä.

– Mä en tiedä muusta, mutta mä oon pannut tota Mikkoa. Hyvin epäitsekäs rakastaja, kirjoituksessa kuvaillaan.

Mikko hämmästelee kommenttia.

– Diilin keskusteluryhmässä. Nyt v**** oikeasti! hän kirjoittaa.

Lopulta Mikko sai jatkaa Diili-kilpailussa, ja neljännessä jaksossa kilpailusta putosi Jami Haajanen.

Vehmas pyörittää omia Majava-baarejaan sekä Helsingissä että Tampereella. Legendaarinen Kallion Pub Sirdie Helsingissä kuuluu myös Mikon ravintoloihin.

Ravintola- ja tapahtuma-alaa kovalla kädellä pari vuotta kurittanut korona sai Vehmaan hakemaan mukaan kilpailuun.

– Mulle ei ollut mikään juttu päästä mukaan, Vehmas kertoi IS:lle Diilin pressitilaisuudessa.

– Enemmänkin taustalla oli se, että korona iski niin voimakkaasti kaikkeen touhuun. Siitä tuli passivoitunut ja vähän masentunut fiilis. Kelasin, että pitää saada joku piristysruiske. Juurisyy mukaan lähtöön oli se, että saisi taas draivin päälle.

Kolmen baarin lisäksi Vehmas pyörittää tapahtumatoimintaa. Hänen yrityksensä ovat tuttuja kaikille, jotka ovat käyneet Tuska-festivaalilla tai Flow’ssa.

Lue lisää: Mikko Vehmaalla oli takana ”helvetilliset kaksi vuotta”, kunnes hän päätyi mukaan Diiliin – avautuu kurjasta tilanteesta

Vehmas myönsi, että hän joutui Diilissä monta kertaa omalle epämukavuusalueelleen.

– Sanon ohjelman alkutrailerissa, etten tarvitse enää uusia kavereita. Yksi hienommista jutuista matkan varrella oli, että huomasin olleeni väärässä. Näin jälkikäteen pitää sanoa, että tarvitsen sittenkin niitä uusia kavereita.

Diili Ruudussa ja Nelosella torstaisin klo 20.

Source Link is.fi