Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_2acb82e5946d06a13989bb6a71d28505, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuntosalit avautuvat Pirkanmaalla – ulkotiloissa saa nyt kokoontua – Uutisalue

Kuntosalit avautuvat Pirkanmaalla – ulkotiloissa saa nyt kokoontua

Osa asiakastiloista pysyy edelleen suljettuina seuraavat kaksi viikkoa Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä ja Punkalaitumen kunnassa. Sen sijaan muun muassa kuntosalit ja esimerkiksi padelkentät saavat jälleen avata ovensa huomisesta alkaen.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tänään antama päätös astuu voimaan huomenna, kun avin aiempi sulkumääräys raukeaa. Päätös on voimassa 21. tammikuuta saakka.

Uusi sulkupäätös koskee muun muassa joukkueurheiluun ja kontaktilajien harrastamiseen käytettäviä tiloja, kylpylöitä, uimahalleja, tanssipaikkoja sekä kauppakeskusten yleisiä tiloja. Rajoituksia ei voi kiertää koronapassilla.

Myös kaikki yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset on päätöksen nojalla kielletty sisätiloissa, muttei enää ulkotiloissa, kuten aiemmin.

Source Link is.fi