Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e04c5d8892c98bdd5961805f802700a1, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuva Jesse Puljujärvestä ja hänen tyttöystävästään villitsee Edmontonissa – Uutisalue

Kuva Jesse Puljujärvestä ja hänen tyttöystävästään villitsee Edmontonissa

Upeaa alkukautta NHL:ssä pelaava Jesse Puljujärvi on ottanut show’n toden teolla haltuun Edmontonissa.

Puljujärvi, 23, on noussut kiekkohullussa kaupungissa ilmiöksi paitsi hyvien peliesitystensä myös kaukalon ulkopuolisen toiminnan vuoksi.

Torniolainen on hauskuuttanut huumorillaan lehdistötilaisuuksissa ja julkaisuillaan sosiaalisessa mediassa, josta on peräisin myös hänen uusi lempinimensä Biisonikuningas.

Maanantaina Puljujärvi villitsi jälleen kiekkokansaa, kun hän julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan tyttöystävänsä Monica Malisen ja pariskunnan koiran Jaffan kanssa.

Otoksessa Puljujärvi oli pukeutunut biisonikuninkaaksi kruunua myöden.

– Myöhäinen Halloween, Puljujärvi kirjoitti kuvan saatesanoiksi.

Muun muassa Oilers jakoi Puljujärven kuvan omissa kanavissaan. Se lähti leviämään vauhdilla ja villitsi etenkin Oilersin kannattajia.

– Ja legenda kasvaa, maineikas edmontonilaistoimittaja Mark Spector kirjoitti jakaessaan kuvaa Twitterissä.

Kauden 10 ottelussa tehot 5+7 paukuttaneen Puljujärven suosio on räjähtänyt tänä syksynä Edmontonissa.

Kaupungissa on esimerkiksi tullut jo myyntiin Bison King -t-paitoja, jotka revitään käsistä.

– Kuten käy selväksi, on mahdollista, että Edmonton Oilersin fanit rakastavat Jesse Puljujärveä vielä entistäkin enemmän, tv-kanava CTV Edmonton aloitti Puljujärven tuoreesta biisoniasusta kertovan juttunsa.

Source Link is.fi