Kuvat: Aleksandr Ovetshkinin tempaus yllätti NHL-toimittajat täydellisesti

Washington Capitalsin supertähti Aleksandr Ovetshkin yllätti mediajoukon tempauksellaan keskiviikkona.

Ovetshkin, 36, ilmestyi Capitalsin harjoituskaukalon parvella sijaitsevaan mediatilaan pelivarusteet yllään.

Toimittajat olivat kuin ällikällä lyötyjä – useille medioille Capitalsia seuraava Sammi Silber ehti hädin tuskin kuvata tilanteesta lyhyen videon ja ihmetellä, että Ovetshkin taisi juuri toimittaa toimittajille pizzat.

Niinhän siinä todellakin tapahtui, kuten myös The Athleticiin kirjoittavan Tarik El-Bashirin julkaisema kuva osoittaa. El-Bashiri ei osannut sanoa, että miksi venäläinen toimi niin.

– Kun olette nälkäisiä, olette nälkäisiä, Ovetshkin oli vitsaillut.

Silberin mukaan Ovetshkinin toimittamien pizzojen täytteinä oli makkaraa ja juustoa.

Kyytipoikana näytti olevan myös valkosipulidippiä ja jalapenoa, kuten NHL:n mediatiimissä olevan Tom Gulittin julkaisema otos paljastaa.

Ovetshkinin tuomat pizzat olivat hänen Washingtonissa sijaitsevan suosikkiruokapaikkansa tuotteita, joten alkuhämmästyksen ja tviittauskiireidensä jälkeen toimittajat ovat todennäköisesti ymmärtäneet, mistä on kyse.

Venäläistähti on toiminut ennenkin Papa John’sin mainoskasvona sekä toimittanut pizzoja eri alojen ammattilaisille niin, että hänen tekonsa on kuvattu videolle mainoksiin ja sosiaaliseen mediaan.

Lue lisää: Aleksandr Ovetshkin mättää aina saman annoksen – NHL-pelaaja kaloripommista: ”Sen jälkeen tarvitsisi 5 tunnin päiväunet”

Söisitkö itse? IS testasi Aleksandr Ovetshkinin pelipäivän monsteriaterian – urheilulääkäri hämmästelee

Ovetshkin on aloittanut NHL-kauden väkevästi. Capitalsin kapteeni on tehnyt 12:ssa ottelussa 11 maalia: hän johtaa NHL:n maalintekotilastoa.

Source Link is.fi