Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6e8bc23824f0bba545bd62c0cc9f259c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuvat ei herkille: UFC-legenda tyrmättiin tiedottomaksi – naama vääntyi täysin luonnottomaksi – Uutisalue

Kuvat ei herkille: UFC-legenda tyrmättiin tiedottomaksi – naama vääntyi täysin luonnottomaksi

UFC:n kääpiösarjalainen Frankie Edgar, 40, tyrmättiin karmealla tavalla New Yorkin Madison Square Gardenissa sunnuntaiaamuna Suomen aikaa.

Edgaria 12 vuotta nuorempi ecuadorilainen Marlon ”Chito” Vera potkaisi vastustajaansa etupotkulla suoraan leukaan, kun kolmatta erää oli kulunut 3.50. Tuomari keskeytti UFC 268 -illan huippuottelun välittömästi.

Juttu sisältää kuvia tyrmäyksestä. Ne eivät sovellu herkille.

Kuvat Edgarin kasvoista tyrmäyksen hetkellä lähtivät kiertämään internetissä ottelun jälkeen. Kuvia ovat jakaneet esimerkiksi Sportsnet sekä Bleacher Report.

Otoksista näkee, miten yhdysvaltalaisen kasvot vääntyivät lähes epäinhimillisiksi ja tunnistamattomiksi Veran potkun voimasta.

Potkun näkivät läheltä UFC:n tapahtumaan saapuneet julkkisvieraat: entinen NHL-maalivahti Henrik Lundqvist ja Hollywood-tähti Halle Berry.

Ottelun jälkeisissä hidastuskuvissa näkyy, että Berry oli kauhistunut näkemästään. Hän vei kätensä suunsa eteen ja katsoi silmät suurina Edgaria, joka virkosi hitaasti häkinpohjalta.

Vapaaottelutoimittaja Shaheen Al-Shatti piti tyrmäyskuvaa yhtenä brutaaleimmista, jonka hän on nähnyt.

Vera kommentoi kuvaa maanantaina toimittaja Ariel Helwanin ohjelmassa. Hän sanoi, ettei pidä otoksesta eikä julkaisi sitä, koska se olisi nöyryyttävää ja että kuva oli ”fucked up” eli sairas.

Edgar pystyi ottelun jälkeen nousemaan pystyyn ja osallistumaan tuloksen julistamiseen. Hän oli UFC:n kääpiösarjan haastajalistan sijalla kahdeksan ennen tappiotaan. Hänet tyrmättiin pelottavalla tavalla myös helmikuussa, jolloin Cory Sandhagenin hyppypolvi osui Edgarin päähän.

Edgaria pidetään vapaaottelulegendana. Hän on UFC:n kevytsarjan entinen mestari, jonka ammattilaisuran tuloslista on 24 voittoa, 10 tappiota ja yksi ratkaisematon.

Vera, 28, tuli sunnuntain otteluun haastajalistan sijalta 13. Häntä odotetaan jossain vaiheessa kääpiösarjan mestaruusotteluun.

Frankie Edgarista vuosi verta ottelun jälkeen.

Kuva: Halle Berry osallistui UFC:n otteluiltaan kutsuvieraana.

Source Link is.fi