Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_e30d8837a14aa927aef62206b4471e8b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuvat: Sauli Niinistö isännöi kultaleijonia – kirjoitti painavan viestin – Uutisalue

Kuvat: Sauli Niinistö isännöi kultaleijonia – kirjoitti painavan viestin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi jääkiekon maailmanmestaruutta ja helmikuussa olympiakultaa juhlinutta Suomen miesten maajoukkuetta perjantaina kesäasunnollaan Naantalin Kultarannassa.

Presidentti julkaisi Twitter-tilillä yhteiskuvan Leijonien pelaajien, taustajoukkojen ja mestaruuspokaalin kanssa.

– Leijonien menestys osoittaa, mihin sisu ja tahto kantavat. Olette näyttäneet hienoa esimerkkiä ja antaneet suuria hetkiä kaikille vaikean kevään aikana – kiitos siitä, Niinistö kirjoittaa twiitissään.

Kumpaankin kultajoukkueeseen kuulunut hyökkääjä Teemu Hartikainen julkaisi Instagramissa kuvan presidentti Niinistön kanssa.

– Hienoja hetkiä elämässä. Kiitos Suomen Tasavallan Presidentti, Hartikainen kirjoitti.

Presidentin kanssa poseerasi muitakin pelaajia, esimerkiksi Leo Komarov. Hän oli mukana olympiajoukkueessa muttei MM-kotikisoissa.

– Suuri kunnia, kirjoitti Komarov.

Suomi on voittanut nyt neljä jääkiekon maailmanmestaruutta. Pekingistä tullut olympiakulta oli Suomelle kautta aikain ensimmäinen.

Source Link is.fi