Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_f424a27ce72c33f1e1283ab2691419fd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Kuvat: Sauli Niinistö isännöi kulta­leijonia – myönsi Jukka Jaloselle ansio­merkin – Uutisalue

Kuvat: Sauli Niinistö isännöi kulta­leijonia – myönsi Jukka Jaloselle ansio­merkin

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö isännöi jääkiekon maailmanmestaruutta ja helmikuussa olympiakultaa juhlinutta Suomen miesten maajoukkuetta perjantaina kesäasunnollaan Naantalin Kultarannassa.

Presidentti julkaisi Twitter-tilillä yhteiskuvan Leijonien pelaajien, taustajoukkojen ja maailmanmestaruuspokaalin kanssa.

– Leijonien menestys osoittaa, mihin sisu ja tahto kantavat. Olette näyttäneet hienoa esimerkkiä ja antaneet suuria hetkiä kaikille vaikean kevään aikana – kiitos siitä, Niinistö kirjoittaa twiitissään.

Niinistö kiitti tilaisuudessa Leijonien päävalmentajaa Jukka Jalosta määrätietoisesta työstä menestysjoukkueen rakentamisessa ja myönsi tälle Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentajamerkin.

Päävalmentaja Jukka Jalonen ja presidentti Sauli Niinistö poseerasivat Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan komentajamerkin kanssa.

Leijonien pelaajien ilmeet olivat maireita.

Jussi Olkinuora (vas.), Marko Anttila, Jukka Jalonen, Sauli Niinistö ja Hannes Björninen.

Kumpaankin kultajoukkueeseen kuulunut hyökkääjä Teemu Hartikainen julkaisi Instagramissa kuvan presidentti Niinistön kanssa.

– Hienoja hetkiä elämässä. Kiitos Suomen Tasavallan Presidentti, Hartikainen kirjoitti.

Presidentin kanssa poseerasi muitakin pelaajia, esimerkiksi Leo Komarov. Hän oli mukana olympiajoukkueessa muttei MM-kotikisoissa.

– Suuri kunnia, kirjoitti Komarov.

Suomi on voittanut nyt neljä jääkiekon maailmanmestaruutta. Pekingistä tullut olympiakulta oli Suomelle kautta aikain ensimmäinen.

Source Link is.fi