Banner Before Header

Kuvat: Tässä on Suomen kaunein koti – upeat yksityiskohdat yli 100 vuotta vanhassa talossa hurmasivat katsojat

Suomen kaunein koti -sisustusohjelman kahdeksas kausi päättyi tiistai-iltana kanavalla. Katsojat äänestivät kaudella nähdyistä, toinen toistaan upeammista kodeista suosikkinsa.

Kisan voitti Turussa sijaitseva, Saana Sipilän ja Olli Sallisen vuonna 1914 rakennettu koti. 160-neliöinen talo on entinen kyläkoulu ja taiteilija touko Laaksosen synnyinkoti. Se on remontoitu historiaa kunnioittaen.

160-neliöinen talo on entinen kyläkoulu.

Sisustuksen yksityiskohdat viehättivät tuomareita ja katsojia.

Saanan ja Ollin koti sai ohjelman tuomareilta Hanna Sumarilta, arkkitehti Sini Rainiolta ja sisustusarkkitehti Tero Pennaselta kultakin täydet kymmenen pistettä.

– Tämän kodin jokainen nurkka oli saanut osakseen kauneutta. Kalusteet sekä tila muodostivat luonteikkaan kokonaisuuden. Kutsuisin tätä aarteeksi, Pennanen sanoi.

Erityisesti kylpyhuone keräsi kehuja.

– Tämä koti huokui historiaa, täällä oli seesteinen tunnelma ja ihastuttava kylpyhuone, Rainio kommentoi.

– Tässä kodissa oli näkyvissä hyvä maku, tyylitaju ja persoonallisuus, kehui Hanna Sumari.

Katsojat saivat äänestää kymmenen finalistin joukosta suosikkiaan MTV:n sivuilla. Voittajakoti sai 24,3 prosenttia äänistä.

Vanhan talon henki, upeat huonekalut, maaginen puutarha, viehättävä kylpytila ja ennen kaikkeea persoonallisuus ja lämpö veivät sydämeni. Jokainen yksityiskohta kunnioittaa vanhaa taloa ja sen historiaa, eräs katsoja perusteli valintaansa.

Voittajapari sai 10 000 euroa sisustushaaveiden toteuttamiseen. Pariskunta paljasti aikovansa rakentaa rahoilla pihasaunan.

Source Link is.fi