Banner Before Header

Kylie Jennerin bikinikuva sai seuraajat hieraisemaan silmiä – ja sitten alkoi kommenttivyöry: ”Olen kauhuissani”

Sosiaalisen median megatähti ja yrittäjä Kylie Jenner julkaisi bikineissä Instagram-profiiliinsa kuvan, joka on saanut aikaan valtavasti reaktioita.

Kyseessä ei ole mikä tahansa bikinikuva, vaan Jennerin bikinit luovat katsojalle ikään kuin optisen illuusion, sillä ne näyttävät siltä, ettei Jennerillä olisi yläosaa lainkaan.

”Nännibikinit” ovatkin herättäneet valtavasti huomiota kommenttikentässä.

Voit käydä katsomassa Jennerin bikinikuvan tästä linkistä.

Jenner on kirjoittanut kuvatekstiin englanniksi ”vapauttakaa nännit”. Kuvan kommentteihin on kertynyt niin positiivista kuin negatiivistakin palautetta.

– Olen valehtelematta kauhuissani, eräs kommentoi.

– Säikähdys oli todellinen, totesi toinen.

– Melkein luulin, että ne olivat aidot, eräs ihmetteli.

– Kylie, ei, moni toistaa kommenteissa.

Monet kuitenkin kannustavat Jenneriä toteamalla, että nännien näyttäminen julkisesti tulisi olla vapaata kaikille.

– Vapauta ne! kommentoijat kannustavat

Billboard Music Awardseissa toukokuussa Jennerillä oli niin ikään päällään puku, johon oli luotu optinen illuusio paljaista kehon muodoista.

Iso osa kommentoijista myös toteaa, että he haluaisivat Jennerin kertovan nännikuvien sijaan poikansa nimen.

Kun Jennerin ja räppäri Travis Scottin poika syntyi helmikuussa, Jenner julkaisi Instagramin tarinaosiossaan pojan nimen olevan Wolf Webster.

Susi-eläimeen viittaava nimi keräsi ihastelua, mutta myös valtavasti kritiikkiä ja nimen kustannuksella vitsailtiin esimerkiksi meemien muodossa. Wolf-nimestä kiersi muun muassa vitsejä, jotka viittasivat Twilight-vampyyrisarjan Jacob-ihmissusihahmoon.

Vain reilu kuukausi pojan syntymän ja nimi-ilmoituksen jälkeen Jenner kertoikin, että he vaihtavat Scottin kanssa poikansa nimen.

– Tiedoksenne, poikamme ei ole enää Wolf. Nimi ei tuntunut meistä sopivalta hänelle. Halusimme jakaa tiedon, sillä näemme joka puolella häntä kutsuttavan Wolfiksi, Jenner kirjoitti Instagram-profiilinsa tarina-osiossa.

Jenner ei kertonut tuolloin, mikä pojan uusi nimi on, eikä hän ole kertonut sitä myöhemminkään.

Source Link is.fi