Banner Before Header

Laine Bruce, 32, ponnahti Radio Suomipopin lähetyksestä kuuluisaksi alastomana säätyttönä – tätä mieltä hän on asiasta nyt

Siitä on kulunut seitsemän vuotta, kun Laine Bruce, 32, ponnahti ihmisten tietoisuuteen alastomana säätyttönä.

Laine luki alastomana säätiedotuksen Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa ja sen jälkeen hänet haluttiin mukaan myös kanadalaisen Trailer Park Boys -sarjan kohtaukseen.

Silloin huomio alastoman säätytön ympärillä oli suurta, mutta enää se ei vaikuta Laineen elämässä juurikaan.

– Se lähti todella hyvin kasvuun silloin, kaikki olivat innoissaan siitä ihan ulkomailla asti. Oli haastatteluja, kaikkea, olin silleen jes – mutta sehän sitten lopahti, Laine naurahtaa Huippukivan kesäjuhlissa.

Laine paljastaa aluksi vähän kauhistelleensa alastoman säätytön nimitystä.

– Aluksi kun kaikki tunsivat minut sillä nimikkeellä, niin mietin et ”apua, eikö yhtään parempaa nimeä voi olla”. Mutta nykypäivänä vaan naureskelen sille ja olen ehkä vähän ylpeäkin siitä, että olen tehnyt jotain todella erilaista.

Nykyään Laine tienaa elantonsa striimaamalla ja tuottamalla sisältöä OnlyFans-palveluun.

Striimeissään Laine pelaa usein sotapelejä tai vain juttelee katsojien kanssa. Välillä katsojat pääsevät puhelimen välityksellä hänen mukaansa myös kodin ulkopuolelle, esimerkiksi kauppaan tai hengailemaan Laineen ja tämän ystävien kanssa.

OnlyFansissa Laine on myynyt sisältöä vuodesta 2019 asti.

– En ole ikinä kokenut alastomuutta mitenkään pahana asiana, Laine sanoo.

Silti hän empi hetken OnlyFansiin liittymistä. Alustalla on myös tietyllä tavalla kyseenalainen maine ja Laine pelkäsi ihmisten tuomitsevan hänet.

– Yllätti miten äitini ja ystäväni ovat ottaneet vastaan tämän kaiken. He ovat olleet todella tukevia, eivätkä ole lannistaneet millään tavalla.

Laine kertoo iloisesti työstään, mutta kuuluu siihen varjopuoliakin.

Striimatessa Laine on monta tuntia kontaktissa yleisönsä kanssa chatin kautta ja se on loppupeleissä yllättävän vaativaa.

Sen lisäksi stressiä luo paine tuottaa koko ajan sisältöä. Ihmisetkin kyllästyvät, jos sisältö on liian samanlaista.

– Koko ajan on paine siitä, ovatko kaikki tyytyväisiä tai että koko ajan pitäisi luoda sitä sisältöä. Sitten jos ei tee niin pelkää, että ihmiset häviävät sieltä ja pettyvät, hän kertoo.

Viimeisten vuosien aikana Laine kertoo kärsineensä myös tiettyinä ajanjaksoina masennuksesta.

– On ollut vähän rankempaa ja on joutunut jättämään työn sivulle, mikä tietenkin harmittaa, koska se vaikuttaa taloudelliseen tilanteeseen.

Nyt kun Laine on pyrkinyt jälleen panostamaan OnlyFansiin, kertoo hän ihmisten laittavan tänä päivänä aiempaa enemmän ilkeitä kommentteja.

– Että kaikki, jotka tuottavat sisältöä sinne, mukamas huijaisivat vain rahaa ihmisiltä. Se jollain tavalla vähän lannisti, mutta en sitten kuitenkaan jaksa välittää.

Taloudellisesti Laineella menee ilmeisesti hyvin, mutta hän ei kerro tarkkoja summia.

– On minulla kämppä, auto ja pystyn tuoda leipää pöytään. Että ei tässä mikään hätä ole ollut. Se on vaan itsestäsi kiinni, miten lähdet panostamaan siihen (sisällöntuotantoon) ja luovutatko kuinka helposti.

Sen väitteen hän kumoaa, että hänen työnsä olisi vain helppoa rahaa. Vaikeuksia tuottaa myös se, että sisältöä saatetaan luvatta kopioida ja levittää ilmaiseksi eteenpäin.

– Jos meidän (tekijöiden) sisältö jaetaan muualle, sehän on meiltä pois ja meidän tulot vähenevät.

Source Link is.fi