Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_6b65741c4c72d7903f726892bf7ed5cf, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Laulaja Halsey on käynyt läpi kolme keskenmenoa ja abortin – kritisoi Yhdysvaltojen uutta aborttilainsäädäntöä – Uutisalue

Laulaja Halsey on käynyt läpi kolme keskenmenoa ja abortin – kritisoi Yhdysvaltojen uutta aborttilainsäädäntöä

Yhdysvaltalaislaulaja Halsey, 27, kertoo Voguessa julkaistussa kirjoituksessa kokemuksistaan abortista. Hän on kirjoittanut tekstin sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen korkeimman oikeuden uuden ennakkopäätöksen mukaan jokainen osavaltio saa päättää, onko naisella osavaltion alueella oikeus aborttiin vai ei.

– Sain keskenmenon kolme kertaa ennen 24-vuotissyntymäpäivääni, laulaja kertoo.

Yksi keskenmenoista ei keskeytynyt täysin itsestään ja sen vuoksi Halseylle täytyi tehdä abortti. Laulaja muistaa itkeneensä toimenpiteen aikana.

– Pelkäsin ja tunsin oloni avuttomaksi. Olin epätoivoinen lopettamaan elämääni uhkaavan raskauden.

Halsey on sittemmin saanut esikoislapsensa vuonna 2021. Sen jälkeen moni on tiedustellut sen vaikutusta hänen kantaansa aborttia kohtaan.

– Vastaus on tiukka ei, hän kirjoittaa.

– Itse asiassa en ole koskaan tuntenut näin vahvasti asiasta. Abortti pelasti elämäni ja salli poikani saavan omansa.

Halsey vetoaa sen puolesta, että jokaisella tulee olla oikeus päättää abortistaan itse.

Halsey on kertonut aiemmin saaneensa keskenmenon kesken konsertin.

Laulaja on aiemmin puhunut julkisuudessa avoimesti vaikeuksistaan saada lasta. Keväällä 2018 Halsey kertoi Lääkärit-ohjelmassa sairastavansa endometrioosia, joka vaikeuttaa lapsen saamista. Samassa haastattelussa hän kertoi myös yhdestä keskenmenoistaan.

Halsey kertoi saaneensa keskenmenon traumaattisesti kesken konsertin. Raskaudesta hän oli saanut tietää vain hetkeä ennen konserttia.

– En ole koskaan tuntenut oloani niin riittämättömäksi. En pystynyt tekemään sitä yhtä asiaa, jota olen biologisesti syntynyt tekemään. Sitten minun piti mennä lavalle ja olla naisellisuuden ja voimaantumisen seksisymboli? Se oli lannistavaa, Halsey kertoi tuolloin.

HALSEY nousi julkisuuteen vuonna 2015 esikoisalbuminsa myötä. Laulajatähden kappaleita on kuunneltu Spotifyssa satoja miljoonia kertoja, ja hän on voittanut urallaan lukuisia palkintoja.

Source Link is.fi