Lauri Marjamäki kritisoi joukkuettaan runsasmaalisen tappion jälkeen

Kärpät taipui Jypille Oulun torstai-illassa jatkoajan päätteeksi peräti 6–7-lukemin. Ottelun voittomaalin laukoi tarkasti Juuso Puustinen, jolle jatkoaikamaali oli illan toinen osuma.

JYP karkasi ottelun avauserässä jo 3–0-johtoon, mutta Kärpät taisteli ja punnersi itsensä lopulta tasoihin. Kotijoukkue sai pienen maistiaisen johtoasemasta päätöserässä, kun Ville Leskinen vei oululaiset edelle 6–5, mutta JYP tuli vielä tasoihin.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki oli rauhallinen, mutta ei silitellyt suojattiensa päitä.

– En muista milloin olisin ollut tällaisessa mukana. Vähän sinnepäin startti. Neljä kutia, kolme sisään. Ei ole helppo paikka kotiyleisön edessä, Marjamäki harmitteli.

Jokerien KHL-joukkuetta viime kaudella luotsannut valmentaja jakoi kiitosta osalla pelaajistaan, mutta osalle hän lähetti tiukan viestin.

– Tarvii olla osasta porukkaa tosi ylpeä, että tullaan kaukaa tasoihin ja vielä pari kertaa. Meillä ei valitettavasti moni pelaaja ollut henkisesti läsnä. Se on huono asia.

– Yksilöt valmistautuu peliin, ja valitettavasti moni pelaaja ei päässyt peliin ollenkaan kiinni, vaikka oli 63 minuuttia aikaa yrittää.

Kärppien kolmosketju oli Jypiä vastaan vaikeuksissa. Teemu Turunen syötti yhden maalin ja kirjautti teholukeman -2, Kasper Björkqvist ja Peter Tiivola kirjasivat -3 mieheen.

Kärppien kirkas peliaikaykkönen oli Topi Niemelä, joka urakoi ottelussa yli 23 minuuttia.

Kärppien käskyttäjä jakoi ansaitusti myös kehuja vastustajan suuntaan.

– En ole tuollaista tehokkuutta nähnyt, joka Jypillä oli. Se oli joka kerta kädet pystyssä, kun he kävivät meidän päädyssä, Marjamäki kehui.

Kärpät palaa kaukaloon ensi keskiviikkona, kun pienpedot kohtaavat Ässät Porissa. JYP kohtaa lauantaina KalPan kotikentällään.

Source Link is.fi