Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_101c75c150d88873ed05f271d0dd827a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Legendaarisen Ronaldon pitää lunastaa rehvakas lupauksensa – ”Tiedän, että kärsin” – Uutisalue

Legendaarisen Ronaldon pitää lunastaa rehvakas lupauksensa – ”Tiedän, että kärsin”

Legendaarinen jalkapallon supertähti Ronaldo Luis Nazário de Lima, eli tuttavallisemmin Ronaldo, 45, on nykyisin espanjalaisseura Real Valladolidin pääomistaja.

Seurapomona brassitähti teki taannoin uhmakkaan lupauksen, joka hänen pitää nyt lunastaa. Blick-lehti kertoo, että Ronaldon pitää polkea noin 450 kilometrin matka Espanjassa tietä pitkin Valladolidista Santiago de Compostelaan.

Blickin mukaan lupauksen juuret johtavat viime kauteen, kun Real Valladolid putosi Espanjan pääsarjasta. Ronaldo lupasi kulkea edellä mainitun matkan pyörällä, jos seura nousee heti seuraavalla kaudella takaisin pääsarjaan. Näin kävi, ja ”Tour de Ronaldo” alkoi sunnuntaina.

– Tiedän, että kärsin, mutta tämä on unohtumaton kokemus, Ronaldo tuumasi espanjalaismedian mukaan.

Ronaldo taittaa matkaa puolisonsa Celina Locksin kanssa, ja reissun uskotaan kestävän useamman päivän.

Täysin ilman apuvoimia Ronaldo ei matkaansa tee. Blickin mukaan hän käyttää reissullaan sähköpyörää.

Ronaldo on yksi jalkapallohistorian lahjakkaimmista pelaajista. Hänet tunnettiin taiturimaisesta pallonkäsittelystään sekä räjähtävästä nopeudestaan. Hän on kiistatta yksi historian parhaista maalintekijöistä.

Ronaldo pelasi loisteliaalla urallaan muun muassa Barcelonassa, Interissä, Real Madridissa ja Milanissa. Hän voitti maailmanmestaruudet vuosina 1994 ja 2002.

Ronaldon uran varjopuolena olivat vaikeat polvivammat. Hymystään tunnettu Ronaldo ei ole myöskään arastellut ottaa rennosti, kun on kokenut siihen tilaisuuden tulleen.

Lue lisää: Ronaldo makoili tuhkakuppi mahallaan Ibizalla, supermalli kiikutti olutta – ”Ei hänellä ollut hajuakaan kuka olin”

Aktiiviuransa loppupuolella Ronaldoa arvosteltiin ylipainosta, mutta jalat liikkuivat silti sähäkästi ja pallo meni usein pömpeliin kiitettävällä tahdilla sekä MM-kisoissa että seurajoukkueissa.

Brassilegendan lahjakkuutta ja taitoja ovat vuosien varrella ylistäneet maasta taivaisiin muiden mussa Zinedine Zidane, Jose Mourinho, Josep Guardiola ja Zlatan Ibrahimovic.

Source Link is.fi