Lehti: Antti Törmänen ei aio palata valmentamaan

EHC Biel-Bienne etsii jälleen uutta valmentajaa.

Sveitsiläismedia Watson kertoi maanantaina, että Antti Törmänen ei aio palata valmentamaan EHC Biel-Bienneä. Seura etsii jälleen uutta päävalmentajaa sen jälkeen kun Petri Matikainen sai lähtöpassit viime viikolla.

Toimittaja Klaus Zauggin mukaan Törmänen on viestinyt Biel-Biennen seurajohdolle, ettei aio enää ottaa valmennustehtäviä vastaan. Täysin selväksi ei tule, tarkoittaako tämä koko Törmäsen valmentajauran päättymistä vai ainoastaan sitä, ettei hän palaa sveitsiläisseuraan.

– Hän kertoi meille, ettei aio enää ottaa valmennustehtäviä, seurapomo Martin Steinegger kertoo jutussa.

Törmäsen syöpä uusiutui viime tammikuussa. Hän joutui jättämään pestinsä kesken kauden. Matikainen korvasi hänet myöhemmin.

Zaugg spekuloi Bielin ensi kauden valmentajasta suomalaisittain erityisen kiinnostavalla nimellä. Hän pohtii Jukka Jalosta seuran seuraavaksi veturiksi.

– Otin Jukkaan piruuttani yhteyttä tekstiviestillä. Hän on Suomen legendaarinen maajoukkuevalmentaja ja jättää paikkansa MM-kisojen jälkeen, Zaugg kirjoitti.

– Moi Jukka, kaikki hyvin Suomessa? Oletko valmis Sveitsiin Prahan jälkeen? Biel erotti valmentajansa…” ”Totta kai olen valmis.” Katsotaan, mietä Bielissä tapahtuu.

Biel on jämähtänyt Sveitsin NLA-liigassa sijalle 10.

Source Link is.fi