Banner Before Header

Lehti: Christian Eriksen jatkaa pelaajauraansa – näin tähden kuntoutuminen sydänpysähdyksestä etenee

Tanskan maajoukkueen ja Interin tähtipelaaja Christian Eriksen on päättänyt jatkaa pelaajauraansa, italialainen urheilulehti Gazzetta dello Sport uutisoi perjantaina.

Eriksenin, 29, sydän pysähtyi kesken EM-kisojen ottelun Suomea vastaan Kööpenhaminassa kesäkuussa. Elvytys kentällä pelasti hänen henkensä ja myöhemmin sairaalassa hänelle asennettiin rytmihäiriötahdistin.

Arvostetun Gazzettan mukaan Eriksen ei halua jättää EM-ottelua viimeiseksi muistoksi itsestään pelaajana, vaan tekee määrätietoisesti töitä kentille paluun eteen.

Hän ei kuitenkaan halua ottaa riskejä, vaan etenee varovasti ja tanskalaisten lääkäreiden tarkassa seurannassa kotiseudullaan Odensessa.

Lääkärit ovat antaneet Eriksenille luvan aloittaa kevyen harjoittelun ja jos kaikki menee hyvin, hän saa lisätä kuormitusta vuodenvaihteen jälkeen, jolloin sairauskohtauksesta on kulunut puoli vuotta.

Italian jalkapalloliiton lääketieteellisten sääntöjen mukaan Eriksen ei saa pelata maassa sydäntahdistin rinnassaan. Gazzettan mukaan onkin todennäköistä, että Eriksen suuntaa muualle.

Lehti mainitsee hyökkäävän keskikenttäpelaajan uusiksi seuravaihtoehdoiksi hollantilaisen Ajaxin ja tanskalaisen Odense BK:n.

Lue lisää: Seura kertoi Christian Eriksenin tilanteesta – ei saa pelata Italiassa, ovi auki siirrolle toiseen maahan

Mitään päätöksiä asiasta ei kuitenkaan ole vielä tehty eikä Eriksen ole vielä virallisesti aloittanut neuvotteluja tulevaisuudestaan Interissä.

Gazzettan mukaan Eriksenille todennäköinen tavoite on palata kentille ensi kauden alussa.

Source Link is.fi