Banner Before Header

Lehtiväite: Amber Heard kirjoittaa paljastuskirjan ex-miehestään Johnny Deppistä – ”Tässä vaiheessa ei ole enää mitään hävittävää”

Näyttelijä Amber Heard, 36, ei mahdollisesti aio jättää ex-aviomies Johnny Deppiä, 59, elämästään aivan vielä, vaikka parin massiivinen oikeuskiista saatiinkin päätökseen ja tuomiot julistettua.

Heard aikoo lehtitietojen mukaan nimittäin kirjoittaa Deppistä paljastuskirjan, kertovat muun muassa OK! Magazine, New York Post sekä brittilehdet Daily Mail ja Mirror.

Amber Heard pettyi oikeuden päätökseen.

Heardin sisäpiiriin kuuluva lähde kertoi OK! Magazinelle, että Heard näkee Hollywood-uransa olevan ohi.

– Hän on aloittanut kirjan kirjoittamisen valmistelut ja on projektista innoissaan. Tässä vaiheessa hänellä ei ole mitään hävittävää, Heardin sisäpiiriin kuuluva lähde kertoi lisäten, että Heard haluaa ”kertoa kaiken”.

Lue lisää: Tuomio tuli: Amber Heard syyllistyi Johnny Deppin kunnian loukkaamiseen

Lue lisää: Amber Heardin asian­ajaja: Heard aikoo ”ehdottomasti” valittaa oikeuden päätöksestä – ei varaa maksaa Deppille korvauksia

Heardia oikeudessa puolustanut asianajaja Elaine Bredehoft kertoi aiemmin, ettei Heardilla ole varaa maksaa korvauksia ex-miehelleen ja että Heard aikoo varmasti valittaa tuomiosta. NY Postin mukaan Heardin nettovarallisuuden on arvioitu olevan noin 1,5–2,5 miljoonaa dollaria (noin 1,4–2,3 miljoonaa euroa).

Amber Heardin asianajaja Elaine Bredehoft kertoi oikeudenkäynnin jälkeen, ettei Heard kykenisi maksamaan korvauksia Johnny Deppille, ja että Heard tulisi varmasti valittamaan tuomiosta.

Aquaman-näyttelijä Amber Heard jäi NY Postin mukaan yllättäen myös paparazzien kuviin vaateostoksilla tavanomaisessa TJ Maxx -tavaratalossa, jossa on tunnetusti useasti alemyyntejä ja muita ketjuja halvemmat hinnat.

Mirror kertoi jo aiemmin, että Heardin ura Hollywoodissa voi toden totta olla tästä edespäin kivikkoinen.

This Morning -ohjelman juontajat Alison Hammond ja Dermot O’Leary keskustelivat Deppin ja Heardin oikeudenkäynnin tuomioista toimittaja Sam Rubinin kanssa kesäkuun alussa.

– Voiko Johnny Depp pelastaa uransa? Aiemmin ajattelin, ettei se ole todennäköistä, mutta nyt kuvailisin sen olevan kuitenkin mahdollista. Amber Heardin osalta taas uskon, että se tulee olemaan todella, todella vaikeaa, Rubin analysoi tilannetta.

OK! Magazinen haastatteleman newyorkilaisen avioeroasianajajan ja kirjailijan Dror Bikelin mukaan Heardilla olisi vielä paljon enemmän menetettävää, jos hän kirjoittaisi paljastuskirjan Deppistä.

– Depp ja hänen asianajajansa seuraavat tarkasti Heardin jokaista lausuntoa. Jos hän ylittää rajan, jonka hän todennäköisesti kirjassa tekisi, johtaisi se uuteen oikeudenkäyntiin, Bikel kertoo Mirrorille.

Ex-aviopari Johnny Depp ja Amber Heard kiistelivät oikeudessa Heardin Washington Postiin kirjoittamasta mielipidekirjoituksesta vuonna 2018. Kirjoituksessa Heard syytti Deppiä lähisuhdeväkivallasta. Keväällä käyty oikeudenkäynti oli julkinen ja sitä striimattiin ympäri maailmaa.

Johnny Depp esiintyi Jeff Beckin kiertuekokoonpanon kanssa Helsingissä 19. kesäkuuta ja Tampereella 20. kesäkuuta.

Heard ei maininnut Deppiä nimeltä, mutta tekstin katsottiin viittaavaan Pirates Of the Caribbean -elokuvistakin tuttuun näyttelijään. Rajuimman väitteen mukaan Depp olisi raiskannut Heardin viinapullolla Australiassa vuonna 2015.

Lue lisää: Amber Heardin asianajaja sortui käsittämättömään virheeseen oikeussalissa – tarkkasilmäinen katsoja huomasi räikeän valheen ja täräytti pian julki totuuden

Lue lisää: Valamiehistön jäsen avasi suunsa Johnny Deppin oikeustaistelun lopputuloksesta – yksi seikka häiritsi Amber Heardin käytöksessä

Depp katsoi, että mielipidekirjoitus tuhosi hänen uransa, sillä hän menetti sen myötä useita elokuvarooleja. 59-vuotias näyttelijä kiisti kaikki väitteet lähisuhdeväkivallasta ja puolestaan väitti Heardia suhteen väkivaltaiseksi osapuoleksi.

Johnny Depp saapui yllättäen tapaamaan faneja Tampere-talolla 20. kesäkuuta.

Depp muun muassa kertoi, että Heard heitti häntä vodkapullolla, joka hajosi hänen viereensä niin, että Deppin sormenpää viiltyi irti. Depp sanoi myöhemmin lääkärille satuttaneensa itse itseään, mitä Heardin puolustus käyttikin argumenttina Deppiä vastaan. Depp sanoi itse valehdelleensa lääkärille Heardia suojellakseen.

Depp vaati nostamassaan siviilikanteessa Heardilta 50 miljoonan dollarin korvauksia kunnianloukkauksesta. Heard puolestaan nosti vastakanteen, jolla hän vaati Deppiltä sataa miljoonaa dollaria.

Heard tuomittiin kesäkuun alussa maksamaan Deppille 10,4 miljoonaa dollaria (noin 9,7 miljoonaa euroa) korvauksia kunnianloukkauksesta. Summa oli alun perin 15 miljoonaa dollaria (14,2 miljoonaa euroa), mutta lopullista korvaussummaa pienennettiin, sillä se laskettiin osavaltion lainsäädännön mukaisen maksimisumman suuruiseksi.

Depp tuomittiin maksamaan Heardille 2 miljoonaa dollaria (noin 1,9 miljoonaa euroa) samaisesta syystä, mutta kunnianloukkauksen katsottiin Deppin kohdalla tapahtuneen hänen asianajajansa kautta ja vain yhdessä kolmesta syytteestä.

Source Link is.fi