Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_09562517b38de0e301bcb7249933a84c, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leijonien olympiahuumasta julkisuuteen noussut Iida Vainio, 18, hämmästelee Kimmo Vehviläisen kommentteja – Sointu Borg riensi tsemppaamaan – Uutisalue

Leijonien olympiahuumasta julkisuuteen noussut Iida Vainio, 18, hämmästelee Kimmo Vehviläisen kommentteja – Sointu Borg riensi tsemppaamaan

18-vuotias Iida Vainio tuli alkuvuodesta suomalaisille tutuksi vastaanottaessaan olympiakultaa voittaneita Leijonia lentokentällä piskuisessa, kimaltelevassa kultamekossa. Mekko aiheutti somekohun, joka poiki nuorelle naiselle jopa töitä: hän nimittäin pääsi Aleksi Valavuoren kutsumana juontamaan Valavuori Liveen omaa Kultakorneri-formaattiaan.

Nyt Vainio kertoo Instagram-julkaisussaan, kuinka äkillinen julkisuus ja sen tuoma työmahdollisuus ovat avanneet törkykommenteille aivan uudenlaisen väylän. Erityisen järkyttävästä tapauksesta Vainio kertoo julkaisunsa kuvatekstissä.

– Keväällä hämmästyin todella paljon, kun kuuntelin Aito Iskelmä -kanavaa ja Kimmo Vehviläinen laukoi mielipiteen minusta suorassa radiolähetyksessä näin: ”onneksi tuo ei ole minun lapsi” yms. muuta lynkkaamista.

– Olin todella hämmentynyt tuosta, mutta oikeestaan enemmän surullinen siitä, että suorassa radiossa voidaan noin vaan lynkata nuori nainen pukeutumisen perusteella ja se on ihan ok.

Julkaisun kommenttikenttä täyttyi pian roimalla määrällä kannustavia kommentteja, joissa ihmetellään Vainion kuvatekstissään kuvailemaa tapausta.

– Älä välitä niistä, kommentoi Diili-ohjelmasta tuttu Sointu Borg sydänemojien kera.

– Ihan karseeta käytöstä aikuisilta ihmisiltä, päivittelee joku.

– Aivan oikein, että kerrot asiasta. ja toivottavasti kerrot myös jatkossa jos vastaavanlaista tapahtuu!

Julkaisemansa kuvan lisäksi Vainio jatkaa purkautumistaan Instagramin tarinat-osiossa. Julkaisussa hän ottaa tiukasti kantaa siihen, miten ihmiset kommentoivat hänen uravalintaansa.

– Musta on erikoista, että jos nuorena ihmisenä haluan toteuttaa omia unelmiani ja tehdä just sitä, mistä ite tykkään, niin sitten aikuiset ihmiset tulee ulisemaan, kuinka minun pitäisi mieluummin olla opiskelemassa koulun penkillä vaikka sairaanhoitajaksi, ja vähättelee somea, vaikka ollaan jo 2020-luvulla.

– Mutta kiitos ulisijat, te maksatte mun palkan jatkossakin, tilittää Vainio.

Source Link is.fi