Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d3d3bdf436ab178c6c30aa616f52079f, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leikin lopputulos: Mies ampui miestä pakaraan – Uutisalue

Leikin lopputulos: Mies ampui miestä pakaraan

Kahden ystävän humalainen illanvietto päättyi sairaalareissuun.

Miehet löivät vetoa kivi-sakset-paperi-leikissä. Voittaja saisi ampua hävinnyttä 22 kaliiperin kynäaseella.

Miehet kuvasivat tempauksensa.

Hävinneelle oli ”ihan sama”, mihin häntä ammutaan. Hävinnyt riisui itse housunsa, ja sanoi ystävälleen, ettei tämä uskaltaisi ampua.

Hävinnyt yllytti voittajaa: ”ammu nyt”.

Voittaja rohkaisi mielensä, otti kynäaseen käteensä ja ampui sillä ystäväänsä lähietäisyydeltä oikeaan pakaraan. Pakaraan tuli 20 senttimetriä pitkä, verta vuotava haava. Lääkärinlausunnon mukaan vamma ei ollut hengenvaarallinen.

Mies syyllistyi törkeään pahoinpitelyyn ja törkeään ampuma-aserikokseen. Näiden lisäksi 24-vuotias mies syyllistyi huumausainerikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Hän ajoi henkilöautoa ilman voimassaolevaa ajokorttia. Miehen hallusta löytyi myös noin 2 grammaa amfetamiinia ja 360 kappaletta huumausaineiksi luokiteltuja lääkeaineita.

Mies sai vuoden vankeustuomion, joka oli hänen aiemman rikostaustansa takia ehdoton.

Rikokset tapahtuivat Hyvinkäällä ja Tuusulassa 2018 kesäkuussa. Helsingin hovioikeus antoi tuomion torstaina, eikä se muuttanut käräjäoikeuden aiemmin antamaa tuomiota. Tuomio ei ole lainvoimainen.

Source Link is.fi