Banner Before Header

Leo Komarov sai vastustajat raivoihinsa Ruotsissa – vastaa nyt syytöksiin

Ruotsin jääkiekon pääsarja SHL on ehtinyt vanhentua vain muutamia kierroksia, ja Leijonien kulttipelaaja Leo Komarov, 35, on tehnyt lähtemättömän vaikutuksen länsinaapurissa – niin hyvässä kuin pahassa.

Vastustajat ovat julkisesti ilmaisseet turhautumisensa Luulajan suomalaispeluriin ja kutsuneet tätä muun muassa ”hölmöksi”. Komarov on kaukalossa fyysinen pelaaja, joka tykkää hiillostaa vastustajia.

Lue lisää: Leo Komarov kuumensi heti tunteita Ruotsissa – vastustaja latoi kitkerää tekstiä

Nyt Komarov vastaa vastustajien syytöksiin.

– Sellainen pelaaja minä olen. Jääkiekko on jääkiekkoa ja uskallan luvata, että vastaavia tilanteita nähdään myös jatkossa, jos olen kentällä, Komarov sanoi Expressenille.

Komarov nousi Ruotsissa otsikoihin, kun hän heristi sormeaan vastustajan vaihtopenkin suuntaan ottelussa Rögleä vastaan.

Suomalaishyökkääjälle ruotsalaisten – sekä vastustajien että omien – reaktiot eivät ole tulleet yllätyksenä.

– Ehkä täällä Ruotsissa ei tunnettu minua tarpeeksi hyvin.

Usean kielen taitaja Komarov on tunnetusti pelaaja, joka osaa ottaa vastustajat hellään sekä fyysiseen että verbaaliseen syleilyynsä.

Ruotsalainen tilastoniilo Marcus Mattsson huomautti Twitterissä, että Komarovilta meni 21 sekuntia ensimmäiseen taklaukseensa Luulaja-debyytissään.

Komarov totesi, että jääkiekko on kontaktilaji.

– Tiedostan, etten ole kaikkein taitavin pelaaja. Tämän takia minulle on tärkeää, että asetan oikean nuotin alusta alkaen. Minulle on annettu rooli, jossa pelaan usein vastustajan kärkiketjuja vastaan.

Komarov on voittanut Leijonissa olympia- ja MM-kultaa. Lisäksi hän on pelannut NHL:ssä 491 ottelua, joissa syntyi 170 tehopistettä.

Source Link is.fi