Leo Komarov sanoo ymmärtävänsä Venäjälle jääneitä pelaajia: ”Kun kyse on rahasta…”

Ruotsin SHL:ssä pelaavaa Luulajan joukkuetta edustava Leo Komarov kertoi Expressenille, mitä mieltä hän on Venäjälle pelaamaan jääneistä ulkomaalaisista.

Suomalaiskiekkoilijoita Venäjällä pelaa enää yksi: Traktor Tsheljabinskin Teemu Pulkkinen, mutta esimerkiksi ruotsalaisia KHL:ssä on peräti viisi.

Olympiavoittaja ja maailmanmestari Komarov puhui kieli keskellä suutaan ruotiessaan kollegoidensa ratkaisua.

– Se on vaikeaa… ymmärrän kyllä rahapuolen, mutta kaikki tekevät omat ratkaisunsa. Olen melko neutraali, enkä ole kenenkään puolella tai ketään vastaan. Ymmärrän kyllä sen (Venäjällä pelaamisen), kun on kyse rahasta, Komarov sanoi ruotsalaislehdelle.

Komarov, 35, itse ehti pelata itärajan takana kuusi kautta edustaen Moskovan Dinamoa ja Pietarin SKA:ta. Hän kiekkoili SKA:n nutussa keväällä vielä senkin jälkeen, kun Venäjä hyökkäsi Ukrainaan, mutta uutta sopimusta hän ei enää solminut.

Lauantaina Komarov teki kauden ensimmäisen osumansa, kun Luulaja kylvetti Brynäsiä 5–2.

Myös Komarovin toinen puoli kaukalossa on jo ehditty huomata. Röglen norjalaispuolustaja Erlend Leslund syytti torstaina suomalaista siitä, että tämä vain keskittyy temppuihin eikä yritä pelata.

– Minut tuntevat kyllä tietävät, että minulla on omalaatuinen pelityyli. Ei sitä pidä ottaa liian tosissaan. Tykkään vain höpötellä jäällä, Komarov kommentoi Expressenille.

Source Link is.fi