Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_8b5f8847e0568ea5afc02b53ed76c158, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Leo Komarov vahvisti: siirtyy KHL-jäille – uusi seura on Pietarin SKA – Uutisalue

Leo Komarov vahvisti: siirtyy KHL-jäille – uusi seura on Pietarin SKA

NHL:ssä yhdeksällä eri kaudella pelanneen Leo Komarovin ura jatkuu KHL:ssä. New York Islandersia edustanut Komarov siirtyy Pietarin SKA:n riveihin.

– Tämä on urani vaikein päätös. Minua satuttaa, kun joudun jättämään taakseni kaikki hienot joukkuetoverit ja huoltajat. He ovat olleet kuin perhettä, Komarov kirjoittaa Twitterissä (siirryt toiseen palveluun).

– Tein päätöksen aivan itse. Kukaan ei tehnyt sitä puolestani, Komarov jatkaa.

Komarovin NHL-seura New York Islanders asetti suomalaisen lokakuussa NHL:n siirtolistalle, josta mikään muu seura ei häntä poiminut. Komarovin sopimus olisi päättynyt tähän kauteen.

Hyökkääjä on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 491 runkosarjaottelua tehopistein 63+107=170.

Komarov on pelannut KHL:ssä edellisen kerran kaudella 2013–2014, jolloin hän edusti Moskovan Dynamoa. Saman kauden aikana Komarov pelasi Leijonissa niin olympialaisissa kuin MM-kisoissa.

Lue myös:

Komarov läpäisi siirtolistan – farmi kutsuu

Source Link yle.fi