Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_45d1d122a1046c01979bc58c51ce7eb2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Levin keskustassa rakennuspalo alppitalon kellarikerroksessa – Uutisalue

Levin keskustassa rakennuspalo alppitalon kellarikerroksessa

Kittilässä syttyi myöhään sunnuntai-iltana tulipalo Levin keskustassa sijaitsevan alppitalon kellarikerroksessa, kertoi Lapin pelastuslaitos.

Kolmikerroksisen rakennuksen alimmissa kerroksissa on liiketiloja ja ylimmässä kerroksessa vuokrattavia lomahuoneistoja. Palon takia rakennuksesta jouduttiin evakuoimaan 11 ihmistä. Evakuoitujen joukossa oli paitsi majoittujia myös yhden yrityksen henkilökuntaa.

Palovahingot rajoittuivat kellarikerrokseen. Savuvahinkoja oli kuitenkin koko rakennuksessa. Paloa oli sammuttamassa pelastusyksiköitä Kittilästä, Sirkasta ja Muoniosta.

Lauantaina aamuyöstä Levin keskustassa syttyi puolestaan uhkaava tulipalo kaksikerroksisessa huoneistohotellissa. Tällöin evakuoitiin noin 60 ihmistä. Palovahingot rajoittuivat yhteen huoneistoon, ja hotellin asukkaat pääsivät jo saman yön aikana palaamaan huoneistoihinsa.

Source Link is.fi