Banner Before Header

Lewis Hamilton ja Toto Wolff ottivat yhteen F1-varikolla

Hallitseva valmistajien maailmanmestaritalli Mercedes on aloittanut F1-kauden 2022 kehnosti.

Perjantaina Imolan radalla nähtiin pohjanoteeraus, kun Mercedeksen kuskit Lewis Hamilton ja George Russell päätyivät Emilia Romagnan GP:n aika-ajoissa sijoille 13 ja 11.

Kerta oli ensimmäinen sitten Japanin GP:n 2012, jolloin yksikään Mercedeksen kuski ei selvinnyt aika-ajojen kymmenen parhaan joukkoon.

Tilanne kiristää hermoja Mercedeksen leirissä. Etenkin seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton on tehnyt selväksi tyytymättömyytensä autonsa vauhtiin.

– Kuinka kaukana (kärkitalleista) olemmekaan? Tämä on hullua, Hamitlton huusi aika-ajojen ensimmäisen osion jälkeen brittilehti Independentin mukaan.

Kun tie nousi pystyyn aika-ajojen toisessa osiossa, vielä kypäräpäinen Hamilton kävi kiivaan keskustelun Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin kanssa.

Hamiltonilta kysyttiin, mistä sanaharkassa oli kyse, mutta hän piti suunsa supussa.

– Se oli kaikki tallin sisäistä asiaa. En halua kertoa, mitä sanoimme, Hamilton sanoi.

Hamilton sanoi Mercedeksen koko tallin alisuorittaneen aika-ajoissa. Häntä harmitti, että tehtaalla tehty kova työ ei saanut palkintoa.

Lue lisää: Max Verstappen paalupaikalle – dramaattiset aika-ajot täynnä yllätyksiä, Valtteri Bottakselle vahva tulos ongelmasta huolimatta

Lauantaina Imolassa ajetaan sprinttikilpailu ja sunnuntaina on varsinaisen kisan vuoro. Aika-ajojen nopein oli Red Bullin Max Verstappen. Alfa Romeon suomalaiskuski Valtteri Bottas oli kahdeksas.

Source Link is.fi