Banner Before Header

Lewis Hamilton lähetti tunteikkaan viestin aiemmin moittimalleen Valtteri Bottakselle

Sunnuntai oli vaikea päivä Mercedeksen F1-tallille. Red Bullin Max Verstappen kasvatti johtonsa kuljettajien MM-sarjassa 19 pisteeseen. Lisäksi kehno kokonaistulos Meksikossa supisti Mercedeksen valmistajien MM-sarjan johdon yhteen pisteeseen.

Lewis Hamilton oli kisassa toinen Verstappenin jälkeen, mutta Valtteri Bottas kolaroi ensimutkassa, ja hänen kisansa meni täysin pipariksi.

Pian kilpailun jälkeen Hamilton moitti Bottasta lähtösuoralla tapahtuneesta virheestä, joka avasi Verstappenille tilaisuuden ohittaa molemmat Mercedekset.

Lue lisää: Lewis Hamilton moittii Valtteri Bottasta

Lue lisää: F1-tuomio: Ennen kisaa nähtiin poikkeuksellisen ruma temppu – ”Arvoton näytelmä”

– Olin kuvitellut sen toisin – niin että Valtteri olisi ehkä saanut paremman lähdön ja olisin saanut häneltä vetoapua. Mutta kävikin niin, että olin hänen rinnallaan, mikä oli sinällään hyvä juttu. Sitten vain peitin omaa puoltani radasta varmistaen, että kukaan ei pääse sisäpuolelleni. Ajattelin, että Valtteri tekee samoin, mutta hän jättikin oven auki Maxille, Hamilton avautui alun perin Racefans-sivuston mukaan.

Maanantaina hän oli tullut jo hieman uusiin ajatuksiin: sunnuntain risuja seurasi tsemppiviesti. Hamilton julkaisi Instagramin tarinaosiossa kirjoituksen suomalaiselle tallikaverilleen.

– Meillä kaikilla on huonoja päiviä. Elämme ja opimme. Eilen sanoin, että vb (Bottas) jätti oven auki, ja luonnollisesti ihmiset ryntäsivät kritisoimaan. Me olemme joukkue ja voitamme sekä häviämme joukkueena, Hamilton aloitti.

– Kukaan yksittäinen henkilö ei ole vastuussa voittamisesta tai häviämisestä. Teemme sen yhdessä, meni hyvin tai huonosti. Voitte ehkä lyödä meidät, mutta ette murra meitä! Nyt kohti seuraavaa kisaa, Valtteri, jatketaan taistelua veliseni.

Bottas onnistui kilpailun lopussa auttamaan talliaan ja tallikaveriaan hieman, vaikkei noussutkaan pisteille. Bottas ajoi Verstappenin kiusaamisyrityksistä huolimatta kisan nopeimman kierroksen ja otti sen turvin yhden lisäpisteen pois Red Bullilta ja hollantilaiskuskilta.

Source Link is.fi