Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_71bca7ab58603b98b23002caeb6e11fd, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lewis Hamilton latasi suoran kommentin uteluihin Mercedeksen ”salaisesta järjestelmästä” – ”Mitä olette oikein katsoneet” – Uutisalue

Lewis Hamilton latasi suoran kommentin uteluihin Mercedeksen ”salaisesta järjestelmästä” – ”Mitä olette oikein katsoneet”

LEWIS HAMILTON otti vakuuttavan voiton Brasilian F1-kisassa viime sunnuntaina. Britin suorastaan ylivoimainen vauhti oli puheenaiheena myös torstaina Qatarin F1-varikolla.

Hamilton starttasi Brasiliassa kisaan kymmenennestä ruudusta. Britti teki useita näyttäviä ohituksia, sillä erityisesti suorilla hänen nopeutensa oli vastustajiin verrattuna väkevää.

Hamilton ohitti jo hyvissä ajoin ennen ruutulippua kisan kärjessä olleen, MM-tittelistä hänen kanssaan kilpailevan Red Bullin Max Verstappenin.

Brasilian-kisan yhteydessä tarkkasilmäiset F1-seuraajat kiinnittivät huomiota Hamiltonin auton ohjaamosta näytettyihin tv-kuviin. Kuvien perusteella vaikutti siltä, että britin F1-auton rattia pystyisi liikuttamaan eteen- ja taaksepäin. F1-sivustoilla levisi spekulaatioita siitä, että ratin liikuttaminen liittyisi johonkin Mercedeksen autossa olevaan salaiseen järjestelmään.

Hamiltonilta kysyttiin internetissä levinneistä kuvista Qatarin-kisan lehdistötilaisuudessa torstaina.

– Rattini ei liiku eteenpäin ja taaksepäin. Meillä oli se viime vuonna, mutta nyt ei ole. Lauantaina (Brasilian kisaviikonloppuna) ohjaustangossa oli vähän liikkumavaraa, ehkä alle millimetrin verran. En pidä siitä, joten talli vaihtoi ohjaustangon, Hamilton vastasi Reutersin mukaan.

– Joten en todellakaan tiedä, mitä olette oikein katsoneet, brittimestari jatkoi.

Hamilton viittasi vastauksessaan niin kutsuttuun DAS-järjestelmään, joka Mercedeksellä oli viime kaudella autoissaan. DAS-järjestelmän avulla kuljettaja pystyi säätämään auton eturenkaiden aurauskulmia liikuttamalla rattia eteen- ja taaksepäin. Järjestelmä kiellettiin täksi kaudeksi.

Hamilton kisaa tämän vuoden F1-mestaruudesta tiukasti Verstappenin kanssa. Brasilian-kisan voiton myötä Hamilton kavensi hollantilaisen etumatkan 14 pisteeseen, kun MM-kautta on jäljellä kolme kisaa.

Source Link is.fi