Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_83411e2632c6b1666c9551ba9d1080dc, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lewis Hamilton pohtii uransa lopettamista – teki tiukan linjauksen – Uutisalue

Lewis Hamilton pohtii uransa lopettamista – teki tiukan linjauksen

Kimi Räikkönen, 42, on jo lopettanut F1-uransa. Sebastian Vettel, 35, lopettaa F1-uransa kuluvan kauden jälkeen.

Niin kutsutun vanhemman sukupolven ajajista F1-sarjassa ovat jäljellä enää Fernando Alonso, 41, ja 37-vuotias Lewis Hamilton.

Hamilton on nyt luonut katsauksen tulevaisuuteensa Autosport-lehdessä ja pohtii samassa yhteydessä myös F1-uran loppumista.

Hamiltonin nykyinen sopimus Mercedes-Benzin F1-tallin kanssa umpeutuu vuoden 2023 lopulla. Hamilton on vakuutellut, että kilpailumotivaatioita piisaa ja ettei hän ole aikeissa lopettaa F1-uraansa ensi kauden jälkeen. Hän pohtii silti, ettei halua lopettaa vasta sitten kun ajanut itsensä niin sanotusti täysin loppuun.

– Jos lopetan, minulla on silloin vielä polttoainetta tankissa. En usko, että jatkan siihen asti kun olen olen palanut täysin loppuun, eikä minulla ole enää mitään annettavaa jäljellä, Hamilton tuumi Autosportin mukaan.

– Mutta toivottavasti siihen on vielä jonkin aikaa, hän jatkoi.

Seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton on kuudentena kuluvan kauden MM-pistetaulukossa. F1:n seuraava osakilpailu ajetaan Belgiassa 28. elokuuta.

Source Link is.fi