Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_9dda840e75e3403ff14606a1aef32ea0, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Lewis Hamilton välttelee Kansainvälisen autoliiton uutta pomoa eikä vastaa viesteihin – F1-tähti voi saada rangaistuksen – Uutisalue

Lewis Hamilton välttelee Kansainvälisen autoliiton uutta pomoa eikä vastaa viesteihin – F1-tähti voi saada rangaistuksen

Brittikuski Lewis Hamiltonista ei ole kuulunut mitään sen jälkeen, kun F1-kausi päättyi dramaattisesti Max Verstappenin mestaruuteen Abu Dhabissa.

F1-hopeaa napannut Hamilton ei saapunut edes kauden päätösgaalaan joulukuussa. Kansainvälisen autoliiton Fian uusi puheenjohtaja Mohammed bin Sulayem uhkasi brittiä rangaistuksella selkkauksen takia.

Lue lisää: Lewis Hamilton boikotoi palkintogaalaa – voi saada rangaistuksen: ”Jos on tapahtunut rike, anteeksiantoa ei ole”

Sääntöjen mukaan F1-kauden kolmen parhaan kuskin pitää osallistua Fian palkintogaalaan.

Puheenjohtaja on yrittänyt ottaa Hamiltoniin yhteyttä useaan otteeseen, mutta vastausta ei kuulu, uutisoi muun muassa PlanetF1-sivusto.

BIN Sulayem kertoi Hamiltonin radiohiljaisuudesta Dakar-rallin yhteydessä Jeddahissa, Saudi-Arabiassa.

Puheenjohtaja kertoo yrittäneensä ottaa seitsenkertaiseen maailmanmestariin yhteyttä viesteillä.

Lewis Hamilton oli silminnähden pettynyt F1-kauden päätösosakilpailun jälkeen.

– En usko, että hän on täysin valmis vastaamaan tällä hetkellä. Emme syytä häntä. Ymmärrän tietysti hänen asemansa kuljettajana, hän on omalla tasollaan, bin Sulayem selitti sivuston mukaan.

Bin Sulayem kuitenkin muistuttaa, että on olemassa myös sääntöjä.

– Minulle kyse ei ole yksittäisestä kuljettajasta tai tallista. Meidän on kunnioitettava sääntöjä ja Fian koskemattomuutta.

– Enkä voi tuomita ketään, ennen kuin tiedän tarkat tosiasiat, bin Sulayem alleviivaa.

Arabiemiirikuntalainen bin Sulayem, 60, valittiin Fian puheenjohtajana 12 vuotta toimineen Jean Todtin, 75, jatkajaksi joulukuussa.

Lue lisää: Jean Todt saa seuraajan Arabiemiirikunnista – autourheilun uusi pomo valittu

Rallitaustainen uusi puheenjohtaja voitti urallaan muun muassa Lähi-idän rallimestaruuden 14 kertaa.

Source Link is.fi