Banner Before Header

Li Andersson teki entiselle huippufutaajalle ehdotuksen – vastaus veti puolueen puheenjohtajan iloiseksi

Urheilija-poliitikko Timo Furuholm kirjoitti keskiviikkona Twitter-profiiliinsa olevansa ”entinen jalkapalloilija”. Furuholm kysyi ”Mitäs sitten?” Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson oli ensimmäisenä ehdottamassa Furuholmille jatkosuunnitelmia.

Turkulainen entinen jalkapalloilija ja kaupunginvaltuutettu Timo Furuholm lopetti ammattilaisuransa sunnuntaina 31. lokakuuta.

Keskiviikkona 3.11. Furuholm päivitti Twitter-profiiliinsa olevansa ”entinen jalkapalloilija”. Aikaisemmin profiilissa oli lukenut ”jalkapalloilija”.

”Jaahas, mitäs sitten?”, Furuholm kysyi Twitterissä.

Opetusministeriltä ehdotus

Opetusministeri ja vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson vastasi Furuholmin twiittiin sanomalla ”Minulla on ehdotus!”. Andersson on Furuholmin kollega Turun kaupunginvaltuustossa.

Furuholm ilmoitti suostuvansa Anderssonin ehdotukseen.

Andersson vastasi Furuholmille juhlivalla emoji-merkillä.

Timo Furuholm pelasi Veikkausliigassa 230 ottelua ja teki niissä 85 maalia. Käytännössä koko Furuholmin ura Suomessa meni Turun Interin riveissä. Vuodet 2012-2016 hän pelasi Saksassa.

Suomen maajoukkueessa Furuholm pelasi 10 ottelua, tehden 2 maalia.

Timo Furuholm sai kesän 2021 kuntavaaleissa 865 ääntä ja hänet valittiin Turun kaupunginvaltuustoon.

Vasemmistoliiton porilainen kuntapoliitikko ja ex-jalkapalloilija Tapio Furuholm on Timo Furuholmin isä. Vanhempi Furuholm valittiin kesällä 2021 Porin valtuustoon 514 äänellä.