Banner Before Header

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Kalle ja Niina juhlivat vuosipäivää – tunteikas kirjoitus julki

SASTAMALASSA asuva Kalle Hanhijärvi rakastui MTV3-kanavan suositussa Maajussille morsian -ohjelmassa Kempeleessä asuvaan Niina Wunchiin. Kalle valitsi Niinan morsianehdokkaistaan farmiviikkojen päätteeksi.

Rakastunut pari on pitänyt yhtä jo vuoden päivät.

– Vuosipäivä. Meidän välinen yhteys ja rakkaus on alusta asti ollut jotain niin uskomatonta, sellaista mitä ei voi sanoin selittää. Tuon elämää suuremman tunteen kertomiseen ja tuntemiseen tarvitaan vain pienen pieni katse. Tuo katse loisti jo ensitapaamiselta pikatreffeiltä asti, Niina kirjoittaa Instagramissa.

Niina on julkaissut videon, johon on koottu kuvia ja videopätkiä pariskunnan yhteisestä ajasta. Videolla näkyy myös Maajussille morsian -ohjelmassa nähty kohtaus, jossa tuleva pariskunta tapaa ensimmäistä kertaa ja maajussi jää katsomaan morsiamensa perään selkeästi ihastuneena.

– Meidän ensimmäiseen vuoteen on mahtunut vaikka millä mitoin hienoja juttuja ja isoja saavutuksia, joilla ei kuitenkaan ole mitään merkitystä sen rinnalla, että löydettiin toisemme. Ihanaa elää yhdessä tätä elämää, unelmoida ja rakentaa tulevaisuutta. Rakastan sua, sun vilpitöntä aitoutta, sun vitsejä, niin hyviä kuin huonoja hetkiä, meidän ihanaa kotia…

– Rakastan meidän koko elämää! Ja joka päivä tämä tunne vaan kasvaa. Ihanaa ensimmäistä vuosipäivää rakas, Niina toivottaa.

Niina ja Kalle ihastuivat toisiinsa nopeasti.

MAAJUSSILLE MORSIAN -sarjan tuorein kausi päättyi televisiossa marraskuussa, ja Kalle ja Niina vaikuttivat kauden alusta lähtien toisiinsa ihastuneilta.

– Järjen olen heittänyt romukoppaan ja puhtaasti tunteella mennään, Kalle perusteli ratkaisuaan tv:ssä.

– Ihanat fiilikset ja hirveän helpottunut olo. Kova polte oli jo Naantalissa ja Kallen silmistä näkyi heti, että hän on ihastunut. Se kemia meidän välillä tuntui heti, totesi puolestaan Niina.

Niina kehui etenkin Kallen tasapainoista olemusta.

– Olet balanssissa itsesi kanssa ja sinusta paistaa tasapaino ja läsnäolo.

Lue lisää: Maajussi-Roy muutti Kanadasta Suomeen ja huomasi valtavan eron jääkiekkofaneissa – lataa nyt suorat sanat kanadalaisten käytöksestä: ”Ei mitään järkeä”

Lue lisää: Stefano, 38, lyttäsi suomalaisnaiset ja kansanedustajan tytär Joanna, 21, harrasti seksiä tv:ssä – näin kohauttaneilla tosi-tv-tähdillä menee nyt

Lue lisää: Maajussille Morsian -ohjelmaan osallistuva Maria ei aio katsella sohvaperunaa, vaan lähtee mieluummin juoksulenkille: ”Minun kanssani pitää olla aika hyvä itsetunto”

Lue lisää: Laitilalainen maajussitar-Victoria, 31, poseeraa näyttävissä kuvissa – ohjelman julkistuksesta seurasi häkellyttävä ilmiö: ”Olin shokissa”

Source Link is.fi