Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d56bf1fc09df6733db98f2a292d4ca90, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Madonnan kuvasarja oli liian roisi Instagramiin – läväytti sen julki uudelleen pitkän tilityksen kera – Uutisalue

Madonnan kuvasarja oli liian roisi Instagramiin – läväytti sen julki uudelleen pitkän tilityksen kera

Popin kuningatar Madonna, 63, on koetellut viime päivinä Instagramin siveyssääntöjä. Brittilehti Daily Mailin mukaan laulaja julkaisi keskiviikkona rohkean kuvasarjan, joka ei jättänyt juuri mitään arvailujen varaan.

Otoksissa Madonna poseerasi sängyllä varsin estottomasti, ja osassa kuvista hänen toinen nänninsä oli täysin näkyvissä. Laulaja oli sonnustautunut mustiin alusvaatteisiin, korkeisiin verkkosukkahousuihin ja korkokenkiin.

Kuvasarja katosi Instagramista kuitenkin melko nopeasti, sillä se rikkoi palvelun käyttösääntöjä. Kuvapalvelun säännöissä nimittäin todetaan, että Instagram pyrkii rajoittamaan alastomuutta useista eri syistä. Tämän vuoksi myös naisten nännit joutuvat helposti sensuurin kohteeksi.

Madonna ei tästä lannistunut, vaan julkaisi samaisen kuvasarjan uudelleen seuraavana päivänä. Tällä kertaa hän oli peittänyt nänninsä punaisilla sydänemojeilla.

Samalla poptähti oli liittänyt julkaisunsa oheen kipakan avautumisen, jossa hän kyseenalaistaa niin Instagramin käyttösäännöt kuin yhteiskunnalliset normitkin.

– Jaksan edelleen hämmästyä siitä, miten kulttuurissamme naisen keho voidaan näyttää kokonaan, nänniä lukuun ottamatta. Ikään kuin se olisi naisen anatomian ainut osa, joka voidaan seksualisoida. Nänni, jonka tehtävä on ravita vauvaa! Madonna ihmettelee ja jatkaa:

– Eikö miehen nänniä voida ajatella eroottisessa mielessä? Entäs naisen takamus, jota ei koskaan sensuroida missään?

Laulaja toteaa selvinneensä sensuurista, seksismistä, ikärasismista ja naisvihasta nyt jo neljällä vuosikymmenellä.

Madonna vieraili lokakuussa Jimmy Fallonin isännöimässä Tonight Show’ssa.

Madonnan rohkeat kuvat ja kipakka tilitys herättivät paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Monet naisen seuraajat kirjoittivat ihailevansa tämän asennetta ja kehuivat kuvia upeiksi.

Toiset taas kyseenalaistivat laulajan ulostulon ja totesivat tämän kuvien seksualisoivan naisen kehoa rankasti.

– Nämä kuvat ovat niin tarpeettomia, eräs seuraaja kirjoitti.

– Edistät seksismiä ja ikärasismia editoimilla kuviasi ja vahvistamalla naisten epärealistisia kauneusihanteita, toinen jatkoi.

Source Link is.fi