Banner Before Header

ManU julkaisi poikkeuksellisen työpaikkailmoituksen

Brittilehdet The Sun ja DailyStar kertovat valioliigaseura Manchester Unitedin erikoisesta rekryilmoituksesta.

Lehtien mukaan maineikas jättiseura on etsinyt seuran työntekijöiden joukkoon tiimiä teknikkoja, jotka auttaisivat miljonääripelaajia muun muassa kotiensa televisioiden ja tietokoneiden asennuksessa tai muissa vastaavissa ongelmissa.

Tekniikkaan liittyvien tehtävien lisäksi työhön kuuluu muut kodin pienet askareet, vaikkapa hyllyjen tai taulujen poraaminen seinään tai huonekalujen kokoaminen.

Pelaajien huollosta vastaavilta ”kiinteistöteknikoilta” odotetaan The Sunin mukaan ”ulkomaisten kielien sekä suullista että kirjallista taitoa”.

DailyStar kertoo, että Manchester Unitedin hakemuksessa työhön valittujen odotettiin ”auttavan pelaajia jokapäiväisissä huoltotöissä, kaluston hätähuollossa, muutoissa ja yleisissä kiinteistöjen isännöintitöissä”.

The Sunin mukaan hakemuksessa ei oltu mainittu, kuinka paljon kiinteistöteknikot saavat palkkaa.

Manchester Unitedin pelaajat voisivat viime aikaisten peliesitystensä perusteella tarvita hieman apua myös kentällä. Joukkue kärsi viime lauantaina Valioliigassa 0–2-tappion paikallisvastustajalleen Manchester Citylle, minkä lisäksi viime viikolta oli tuloksena 2–2-tasapeli Atalantaa vastaan Mestarien liigassa.

Lokakuun lopulla United voitti Tottenhamin 3–0, mutta sitä edellisellä kierroksella se kärsi nöyryyttävän 0–5-tappion Liverpoolille.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa kuudentena, yhdeksän pistettä sarjakärki Chelseasta.

Source Link is.fi