Mari Valosaari julkaisi karun kuvan kodistaan avioeron jälkeen

Juontaja ja entinen fitness-tähti Mari Valosaari julkaisi Instagramissa kuvan ja videoita typötyhjästä kodistaan avioeron jälkeen.

Otoksessa näkyy iso olohuone, jossa on jäljellä vain pari pikkuista lastentuolia ja pieni palli pöydän virkaa toimittamassa.

– Tästä nyt sit vaan puhtaalta pöydältä uusi alku, täytyy vaan ensin hommaa se pöytä, hän kirjoittaa.

Videoilla Valosaari yrittää kääntää epätoivoisen tilanteensa huumoriksi.

– Haluisitksä kahvia? Eiku hitto, ei siellä ole kahvinkeitintä, Valosaari sanoo videolla vieraaksi saapuneelle kaverilleen.

– No entä teetä? Ei kun niin, ei mulla ole vedenkeitintä…

Viimeisellä videolla Valosaari sanoo, että mennään vain nukkumaan.

– Ai niin, ei mulla ole sänkyä, hän toteaa sitten.

Iltalehti kertoi hiljattain, että Valosaaren mies jätti eropaperit Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen 4. marraskuuta. Ilta-Sanomat ei tavoittanut Valosaarta kommentoimaan asiaa.

Valosaaren ja tämän entisen miehen suhde eteni kovalla vauhdilla. Huhtikuussa 2020 Valosaari paljasti löytäneensä uuden rakkaan. Kihloihin he menivät 18. heinäkuuta 2020.

Sitten Valosaari järjesti rakkaalleen yllätyshäät 18. heinäkuuta 2021. Sulhanen sai kokea elämänsä yllätyksen, kun Valosaari pomppasi esiin hääpuku yllään.

– Yllätys. Hihi tää päivä oli yllätys myös sulhaselle. Onneksi tahtoi, vaikka tuli puskista (kirjaimellisesti mä astuin puskasta hääpuku päällä paikalle), Valosaari kirjoitti Instagram-tilillään kuvien kera.

Nyt kuvat on jo poistettu.

Ennen tätä suhdetta Valosaari oli vuosia yhdessä ja kuusi vuotta naimisissa laulaja Jontte Valosaaren kanssa. Heillä on yhdessä kaksi lasta. Valosaaret erosivat keväällä 2019. Pariskunta nähtiin yhdessä televisiossakin. Mari Valosaari otti osaa suosittuun Fitnesspäiväkirjat-sarjaan.

Source Link is.fi