Mark Zuckerberg ”varasti” huomion erikoisessa UFC-illassa – someraivo repesi: ”Kuinka pihalla he ovat”

Vapaaottelun UFC Vegas 61 -tapahtuma on herättänyt keskustelua ja nostattanut kritiikkiä. Lauantain tapahtuman on väitetty olleen Facebookin perustajan ja toimitusjohtajan Mark Zuckerbergin ”yksityistilaisuus”.

Mediasta paikalle pääsi vain lähetysoikeuksien haltija ESPN. Zuckerbergin kerrottiin varanneen koko tilaisuuden käyttöönsä. Niin sanotulla tavallisella yleisöllä ei ollut asiaa tapahtumaan.

UFC:n pomo Dana White tosin kiisti MMAJunkien mukaan jyrkästi Zuckerbergiä koskevat väitteet.

Järjestelyt ovat joka tapauksessa nostattaneet kritiikkiä.

Entinen vapaaottelija Nathan Quarry otti vahvasti kantaa tapahtuman erikoisuuteen.

– Se, että UFC pitää tätä suurena markkinamahdollisuutena, kertoo, kuinka pihalla he ovat. Olen riittävän vanha muistaakseni ajat, jolloin ottelijat olivat pääosassa. Eivät promoottorit. Eivätkä varsinkaan vieraat, Quarry kirjoitti Twitterissä.

Myös Al Iaquinta kritisoi järjestelyjä.

– Parasta UFC-tapahtumissa on se, kuinka yleisö villiintyy. Pysy kotona, mitä v****a, ex-ottelija kirjoitti Twitterissä.

UFC hehkutti Twitterissä Zuckerbergin vierailua mm. jakamalla twiitin, jossa multimiljardööri poseeraa tapahtumassa Whiten kanssa.

Tapahtuma järjestettiin Las Vegasin UFC Apex -areenassa, jonka kapasiteetti on tulevien laajennustöiden jälkeen noin 1 000 katsojaa. MMAManian mukaan areena oli lauantaina ”puolityhjä”.

Zuckerbergillä, 38, olisi hyvin varaa suurtenkin yksityistilaisuuksien järjestämiseksi. Hänen omaisuutensa arvoksi on kerrottu eri medioissa noin 50 miljardia Yhdysvaltain dollaria, mikä vastaa nykykurssilla lähes samaa summaa euroissa.

Yleisö ei aina takaa vain hienoa tunnelmaa. Syyskuussa Las Vegasin T Mobile -areenassa järjestetyssä UFC-tapahtumassa paheksuttiin sitä, että yleisö buuasi kuningatar Elisabetin muistoksi järjestetyn hiljaisen hetken aikana.

Source Link is.fi