Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_40100cf32a953a090a17b47f6d77ca80, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Masked Singer Suomeen ilmestyy yllättäen uusia hahmoja – tässä on lauantaina tv:ssä nähtävä ”erottamaton kaksikko” – Uutisalue

Masked Singer Suomeen ilmestyy yllättäen uusia hahmoja – tässä on lauantaina tv:ssä nähtävä ”erottamaton kaksikko”

Lauantaina 1. lokakuuta Masked Singer Suomen hahmojoukkoon saadaan lisäys, kun täysin uusi hahmo, tai oikeastaan hahmot, ottavat lavan haltuun. Uusi hahmo on Kruuna ja Klaava.

– Joskus todella panemme oletukset puntariin ja laitamme itsemme likoon selvittääksemme totuuden siitä, mihin kannattaa uskoa, Kruuna ja Klaava kertovat vihjevideollaan ja lisäävät, etteivät usko mitä tahansa hölynpölyä.

Kolikonpuoliskot kuvailevat olevansa erottamaton kaksikko.

Tuomarit arvailevat hahmon henkilöllisyyttä lauantaista alkaen MTV3-kanavalla.

Etsivänelikosta Christoffer Strandberg uskoo olevansa heti kärryillä, ketkä Kruunan ja Klaavan kolikkoasujen alle kätkeytyvät. Hahmojen henkilöllisyyksiä selvittävät tuttuun tapaan myös Janne Kataja, Jenni Kokander ja Maria Veitola.

Hahmo esittää jaksossa kappaleen Esson baariin.

Viime lauantaina neljäs naamioitunut julkkis joutui jättämään Masked Singer -kilpailun kesken. Tällä kertaa henkilöllisyytensä joutui paljastamaan Ritari.

Maskin takaa paljastui iskelmälegenda Eino Grön.

– Suuri kunnia saada olla tällä lavalla kanssasi, juontaja Ile Uusivuori sanoi.

Janne Kataja ja Christoffer Strandberg arvasivat hahmon henkilöllisyyden oikein.

– Mikä kunnia! Nostit tämän ohjelman uudelle tasolla läsnäolollasi, Strandberg hehkutti.

Aiemmin Masked Singerin pukujen alta ovat paljastuneet näyttelijä-käsikirjoittaja Niina Lahtinen, kokki-ravintoloitsija Kari ”Kape” Aihinen ja muotiguru-kirjailija Sami Sykkö.

Masked Singer Suomi lauantaina MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa kello 20 alkaen.

Source Link is.fi