Banner Before Header

Matkustajan käytös herätti taksikuskin epäilykset ennen Liverpoolin räjähdystä – pormestari kiitti kuljettajaa ”sankarillisesta toiminnasta”

Yksi ihminen kuoli eilen sunnuntaina, kun taksi räjähti Britannian Liverpoolissa naistensairaalan edessä. Poliisi otti räjähdyksen jäljiltä kiinni kolme miestä terroriepäilyjen takia.

Taksin kuljettaja onnistui pakenemaan ennen kuin hänen ajokkinsa räjähti tulipallona. Poliisin mukaan kuljettaja on sairaalassa ja hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia. Räjähdyksessä kuollut mies oli taksissa matkustajana. Häntä ei ole tunnistettu.

Britanniassa oltiin juuri hiljentymässä viettämään ensimmäisen maailmansodan muistojuhlaa, kun räjähdys sattui. Sairaala on lähellä Liverpoolin katedraalia, jossa muistojuhlaa oltiin viettämässä.

Brittimedian mukaan taksin matkustaja olisi nimenomaan halunnut päästä katedraalille, mutta taksi ei päässyt ajamaan sinne, koska katuja oli suljettu juhlan takia.

Kaupungin viranomaisten mukaan kuljettaja oli alkanut epäillä matkustajansa aikeita ja lukinnut autonsa ovet ennen räjähdystä.

–  Kuljettajan sankarillinen toiminta onnistui estämään kauhean tuhon sairaalan luona, kiitti Liverpoolin pormestari Joanne Anderson.

Liverpoolin naistensairaala on suurin laatuaan Euroopassa. Se ottaa vuosittain vastaan noin 50  000 potilasta, kertoo BBC.

Source Link is.fi