Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_af0f4c4abaed49421ba3f3e5f8d5b84b, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Maunulan epäilty henkirikos: poliisi­operaatio kesti yli kolme tuntia, sanoo silmin­näkijä – Uutisalue

Maunulan epäilty henkirikos: poliisi­operaatio kesti yli kolme tuntia, sanoo silmin­näkijä

Tapausta tutkitaan tappona. Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä.

Keski-ikäinen nainen löydettiin kuolleena kerrostaloasunnosta Koivikkotien varrelta maanantaina.

Lue lisää: Naisen epäillään joutuneen henki­rikoksen uhriksi Helsingin Maunulassa

Ystävän muuttokuormaa kuljettamassa ollut Hannu Alaluusua sattui ajamaan epäillyn rikospaikan ohi, kun hänen huomionsa kiinnittyi Koivikkotiellä lukuisiin poliisiautoihin.

Lue lisää: Naisen epäillään joutuneen henki­rikoksen uhriksi Helsingin Maunulassa

Alaluusua sanoo ajaneensa ensimmäisen muuttokuorman paikan ohi kello 19:n jälkeen. Poliisit olivat yhä paikalla vielä toisen muuttokuorman aikanakin.

Kaiken kaikkiaan poliisit olivat paikalla tilannetta seuraamaan jääneen Alaluusuan mukaan yli kolme tuntia.

– Autoja oli ainakin seitsemän. Oli tunnistettavia poliisiautoja, poliisin rikostutkinta-autoja ja poliisin ruumisauto. Poliisi toi useita pussillisia todistusaineistoa asunnosta ja lopuksi ruumis tuotiin paareilla ulos, Alaluusua sanoo Ilta-Sanomille.

– Muutoin tilanne oli täysin rauhallinen.

Alaluusua sanoo jutelleensa joidenkin talon asukkaiden kanssa ja kuulleensa, että asunnossa oli toisinaan ollut levotonta ja että siellä oli vietetty ”epämääräisen sorttista elämää”.

Rikostutkinta on vielä hyvin alkuvaiheessa, joten poliisi ei tutkinnallisiin syihin viitaten kertonut epäillystä rikoksesta tiistaina lisätietoja.

Source Link is.fi