Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_099889e6855d1f6f1aa6178e41c1a27a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mauri Pekkarisella herkkä rakkauden ylistys Facebookissa Raija-vaimolle – Uutisalue

Mauri Pekkarisella herkkä rakkauden ylistys Facebookissa Raija-vaimolle

Euroopan parlamentin jäsen Mauri Pekkarinen (kesk) avautuu Facebookissa hienolla tavalla siitä, miten yhteiselo Raija-vaimon kanssa alkoi ja miten avioliitto voi yhä hienosti.

Päivityksen otsikko on 51 vuotta!

Se oli silloin, kun Simon and Garfunkel saivat mahtavalla ”Bridge over Troubled Water” – tulkinnallaan Raijan ja minun päät pyörryksiin. Tämä tapahtui päivälleen 51 vuotta sitten opiskelijabileissä Jyväskylässä.

10 kauden kansanedustaja ja viiden hallituksen ministeri Mauri Pekkarinen osaa laittaa asiat oikeaan tärkeysjärjestykseen.

Ja juuri, kun kumpikin oli tahoillaan päättänyt, että sinkkuna ainakin koko opiskelija-aika…

Periaatteitaan voi rikkoa, kunhan tekee sen harkiten.

Meidän tapauksessa se tarkoitti seitsemää kuukautta kädestä pitämistä, ihailevia katseita, suukkoja joskus sinne, toiste tänne.

Ylioppilaskylän uudessa, mutta kylmässä asunnossa oli joskus niin kylmää, että yksin peiton alla olisi ollut terveysriski.

Talvi taittui ja toukokuun loppu toi kevään tuoksun ja toivon. Rohkeus oli voittanut ujouden.

Kun opintolainasta oli jäljellä vielä sata markkaa, niin siitä vaan kihloja ostamaan, maalaispoika kaupunkilaistytölle!

Mauri ja Raija Pekkarinen kesällä 2017.

Raijan anoppilaan Kinnulaan piti matkustaa tuota pikaa. Rahaa linja-autoon ei ollut. Siispä peukalokyytiin. Eiköpä vaan tukkiauto mennytkin kohti pohjoista. Kyytiin päästiin.

Kun lähestyimme Viitasaarella Hännillänsalmen siltaa, pyysin tukkirekan kuljettajaa painamaan jarrua ja ottamaan vuorokauden ikäisestä kihlaparista kuvan.

Tämä mainio kuski ikuisti kameraani ”virallisen kihlakuvamme”.

Olin ja olen tietysti ylpeä Raijasta.

Mutta, kuten kuvasta näkyy, olin jo tuolloin innostunut myös silloista, niiden rakentamisesta, valokuvaamisesta niiden kannella, elämän rakentamisesta sillalla.

Ja sitä on sitten piisannut!

Mauri Pekkarinen on aiemminkin kertonut avioliitostaan. Hän kertoi maaliskuussa 2020 koronakaranteenista. Pekkarinen oli ollut puolisonsa kanssa kahden kesken tuolloin yli kaksi viikkoa. Sitä ei ollut tapahtunut koskaan aikaisemmin heidän pitkällä yhteisellä elämäntaipaleellaan.

He olivat Raija-puolison kanssa ”kuin kyyhkyläiset”.

Nukkumaan mennään käsi kädessä, kun on ensin ”silitelty”.

Lokakuussa 2013 hän kertoi siitä, miten hän on pitänyt vihdoinkin lupauksen, jonka hän antoi vaimolleen yli 40 vuotta sitten.

Pariskunta oli tuolloin lähtenyt kahden kesken etelänmatkalle Kanarialle.

– Lupasin Raijalle, että häiden jälkeen tehdään kahdestaan lomamatka etelään. Ja lupauksen tulen nyt pitäneeksi. Olemme kaksistaan etelän auringossa, ensimmäisen kerran, jyväskyläläinen Pekkarinen kertoi.

Source Link is.fi