Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_06b0a775a17ac2660f3cd013a71a9e56, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Max Verstappenin tempaus sulatti sydämet – F1-tähti toisti nyt yli 20 vuoden takaiset valokuvat – Uutisalue
Banner Before Header

Max Verstappenin tempaus sulatti sydämet – F1-tähti toisti nyt yli 20 vuoden takaiset valokuvat

Formula ykkösten maailmanmestaruuden viime vuonna voittaneella Max Verstappenilla on ollut pienestä pitäen bensaa suonissaan.

Verstappen kasvoi todellisessa moottoriurheiluperheessä, sillä hänen isänsä Jos kilpaili F1-sarjassa Maxin ollessa pikkupoika.

Vuonna 1999 Jos Verstappen oli mukana japanilaisen autojätin Hondan F1-projektissa. Myös vasta parivuotias Max-poika pääsi noihin aikoihin tutustumaan lähietäisyydeltä Hondan F1-autoon.

Nyt Max Verstappen on jälleen Japanissa, jossa hän valmistautuu viikonloppuna Suzukassa ajettavaan F1-osakilpailuun. Verstappen on ehtinyt käydä Japanissa myös Hondan vieraana. Hän pääsi samalla nappaamaan uudet versiot itselleen tärkeistä, alun perin yli 20 vuotta sitten otetuista valokuvista.

Verstappen jakoi sometileillään vanhat ja uudet versiot kahdesta valokuvasta. Toisessa alkuperäisistä ruuduista hän on istumassa F1-autoon tutti suussaan.

Toisessa vanhassa valokuvassa puolestaan näkyy F1-auton ohjauspyörään tarttuneen vesselin hämmentynyt ilme.

Verstappenin kuvat saivat someseuraajilta runsaasti huomiota. Esimerkiksi kuvat sisältänyt Instagram-julkaisu keräsi yli puoli miljoonaa tykkäystä sekä rutkasti ihastelevia kommentteja.

– Niin söpöä! useampi fani kommentoi kuvat nähtyään.

Max Verstappen kirjoitti kuvien yhteyteen, millaisia muistoja Hondan autoon istuminen toi.

– Oli erityinen hetki palata autoon, johon sain istua pikkupoikana, koska isäni ajoi silloin Hondalla. Se toi erityisesti mieleen menestyksen hetket, jotka olemme saavuttaneet yhdessä viime vuosina.

Red Bullin F1-tallissa ajava Max Verstappen saavutti viime vuoden F1-mestaruuden valmistamilla Hondan moottoreilla. Hän voi varmistaa tämän kauden mestaruuden jo sunnuntaina japanilaisyleisön edessä Suzukassa.

Jos Verstappen ei lopulta päässyt kisaamaan F1-sarjassa Hondalla. Vuoden 1999 aikana japanilaisyhtiö päätti luopua oman F1-auton kehittämisestä, ja keskittyä sen sijaan F1-moottorien toimittamiseen.

Source Link is.fi