Banner Before Header

Megan Thee Stallion Ruisrockiin

Ruisrock on tehnyt uusia artistijulkistuksia ensi kesälle. Näistä tunnetuin nimi on yhdysvaltalaisräppäri Megan Thee Stallion. Kolminkertainen Grammy-voittaja muistetaan useista hiteistään, joista tunnetuin eri puolilla maailmaa ykköseksi noussut Cardi B:n kanssa tehty WAP. Time-lehti listasi mustien naisten oikeuksia ajavan artistin viime vuonna sadan vaikuttavimman ihmisen joukkoon.

Artisti nousi hiljattain otsikoihin vieraillessaan F1-varikolla Texasissa, kun hänen turvamiehensä kohteli kovakouraisesti legendaarista F1-asiantuntijaa Martin Brundlea.

Uusia artistijulkistuksia Ruisrockiin ovat myös vaihtoehtopoppia edustava beabadoobee, yhdysvaltalaisräppäri Polo G, punk-yhtye Turnstile ja brittiläinen laulaja–lauluntekijä Anne-Marie, jonka suurimpia hittejä ovat Ed Sheeranin kanssa tehty 2002 sekä viimeisiin Kiss My (Uh–Oh).

Uusia kotimaisia kiinnityksiä ovat kriitikoiden hehkuttama Jesse Markin, suomalaista hiphop-kenttää uudistava F, debyyttialbumia valmisteleva Louie Blue ja improvisaatioon perustuvilla live-esiintymisillä ihastuttava Arppa. Muita kotimaisia esiintyjiä ovat mm. Haloo Helsinki!, Behm, JVG, Antti Tuisku, Kaija Koo, Ellinoora, Sanni, ABREU, costee, Pyhimys, Evelina, jambo ja william.

Major Lazer ja Martin Garrix ovat festarin ulkomaisia kärkinimiä.

Ruisrock järjestetään 8.–10.7.2022 Turun Ruissalossa. Tapahtuma on jouduttu perumaan kahtena edellisenä kertana koronan vuoksi. Järjestäjien mukaan osa lipputyypeistä on jo varattu loppuun.

Source Link is.fi