Banner Before Header

Menestynyt triathlonisti jäi pakettiauton alle ja kuoli

britannialainen triathlonisti Rebecca Comins, 52, on kuollut tieliikenneonnettomuudessa.

Comins pyöräili torstaina toinen päivä kesäkuuta alkuillasta valtatie A40:llä lähellä Raglanin kylää, kun valkoinen pakettiauto törmäsi häneen. Walesilaisurheilija kuoli nopeasti ajoneuvon osuman jälkeen.

Poliisi otti 47-vuotiaan miehen kiinni epäiltynä kuolemantuottamuksesta huolimattomalla ajamisella. Mies on vapautettu tutkinnan ajaksi.

Virkavalta julkaisi Cominsin perheen puolesta tiedotteen.

– Meidän kaunis Rebeccamme vietiin meiltä torstaina toinen kesäkuuta. Hän oli tekemässä sitä, mitä rakasti. Hän oli huolehtiva ja rakastava vaimo sekä äiti. Toivomme ihmisten kunnioittavan yksityisyyttämme ja antavat meille aikaa surra, tiedotteessa sanotaan.

Asiasta kertoivat muun muassa The National Wales, The Sun ja Walesonline.

Comins oli tunnettu triathlonisti, ja hän oli edustanut maataan niin MM- kuin EM-kisoissa. Hän sijoittui vuoden 2018 EM-kilpailuissa yhdeksänneksi.

Welsh Triathlon julkaisi oman muistokirjoituksensa Cominsista verkkosivuillaan.

– Becky oli julmettu kilpailija, mutta hän oli positiivinen ja tartutti sen kaikkiin ympärillä oleviin. Hän rakasti lajia, hän rakasti harjoittelua ja hän oli tärkeä tekijä seurojensa sosiaalisessa toiminnassa. Koko meidän yhteisömme tulee kaipaamaan häntä suuresti, kirjoituksessa muistellaan.

Source Link is.fi