Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_86ed30617e4318dde802156bc47d521a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Metallican Kirk Hammettin soololevy julki – kertoo olleensa ”shokissa” bändikaveriensa suhtautumisesta projektiin – Uutisalue

Metallican Kirk Hammettin soololevy julki – kertoo olleensa ”shokissa” bändikaveriensa suhtautumisesta projektiin

Ultimate Classic Rock -sivusto kertoo, että Metallica-kitaristi Kirk Hammett oli aivan kuin puulla päähän lyöty, kun bändikaverit rohkaisivat häntä julkaisemaan omaa musiikkiaan.

Hammetilla lienee ollut tuoreessa muistissa, kuinka Metallica kohteli basistiaan Jason Newstedia, kun tämä halusi tehdä töitä oman sivuprojektinsa kanssa.

Potkuthan siitä seurasivat.

– Olin oikeasti shokissa siitä, että sain koko Metallican hyväksynnän soololleni, Hammett kertoo Rolling Stone -lehdelle.

– Se oli aivan mahtavaa, koska Metallicassa ei ole soolohommia nähty.

Hammett viittasi haastattelussa myös Newstedin tapaukseen.

– Siitä on aikaa melkein 20 vuotta. Olemme nykyisin aivan eri ihmisiä. Olemme vanhempia, viisaampia ja kypsempiä.

Hammett toteaa, että Metallican jäsenet eivät näe itseään enää pelkkinä muusikoina, vaan pikemminkin taiteilijoina.

– Se tarkoittaa, että olisi väärin kieltää jotakuta ilmaisemasta itseään. Luulen, että olemme nykyisin paljon tietoisempia omasta kuolevaisuudestamme ja siitä, kuinka kauan meillä on aikaa tehdä taidettamme. Nykyisin on tärkeää, että huolehdimme bändimme pitkäikäisyydestä, henkisestä tilastamme ja luomisvoimastamme.

Hammett kertoi lehdelle soittaneensa levynsä etukäteen muille Metallican jäsenille, sekä yhtyeen managereille.

Kitaristi yllättyi, että kaikki ehdottivat levyn pikaista julkaisemista, eikä kukaan halunnut lykätä sitä seuraavan Metallica-albumin jälkimaininkeihin.

– Se on instrumentaalilevy, eikä se kuulosta yhtään Metallicalta. Se edustaa sellaista musiikkia, jonka kanssa en ole koskaan aiemmin ollut tekemisissä.

– En ole lopettamassa Metallicassa. Se bändi on kotini. Jos lopettaisin, minua muistutettaisiin joka päivä siitä, että sinähän olet se kitaristi Metallicasta.

Source Link is.fi