Banner Before Header

Meteorologi Anniina Valtonen sai odottamattoman kysymyksen ulkonäöstään – täräytti totuuden kaikelle kansalle

Ylen meteorologi Anniina Valtonen kertoo Twitterissä saaneensa yllättävän kysymyksen ulkonäöstään.

– Hei sinä, joka tuohtuneena kyselit olenko ottanut leukaimplantin. En ole, hän aloittaa.

Valtonen kertoo, että hänen leuassaan on syvä arpi, joka on syntynyt lapsena sattuneiden tapaturmien seurauksena.

– Olen pienenä kaatuessa lyönyt juuri leukani useasti. Se on tikattu, liimattu sekä teipattu, Valtonen kertoo.

– Nyt kun tämä on selvitetty, jatkan sääkarttojen tekoa, hän kuittaa lopuksi hymiön kera.

Kommenteissa hämmästellään, kuinka tarkkoja ja kärkkäitä kommentoimaan jotkut ihmiset ovat. Valtonen toteaa ihmisten olevan sekä uteliaita että todella tarkkoja.

– Vähän pelottaa, mitä kaikkea kasvoista erottuu, kun lähetykset tulevat HD:nä, Valtonen sanoo.

VALTONEN oli aiemmin tänä vuonna esillä Venla-gaalassa, kun hän eteni kolmen parhaan joukkoon vuoden parhaan tv-esiintyjän yleisöäänestyksessä.

Valtosen kasvot ovat tutut miljoonille suomalaisille, mutta kaduilla hän saa kulkea verrattain rauhassa.

Valtonen kertoi kesäkuussa IS:n haastattelussa, että saa epäasiallista palautetta lähes jokaisen lähetyksen jälkeen eri sosiaalisen median kanavissa. Ihmiset lähestyvät Valtosta mitä erikoisimpien pyyntöjen ja palautteiden kera.

– Useita viestejä tuli jokaisen lähetyksen jälkeen esimerkiksi silloin, kun menin tennarit jalassa ennustamaan säätä. Ihmisten mielestä minulla olisi pitänyt olla jalassani korkokengät. Siitä tuli aivan älyttömästi palautetta. Että miten asiantuntijalla voi olla tuollaiset kengät.

KESKIMÄÄRIN Valtonen näkyy televisioruudussa vain joitakin minuutteja päivässä, muutamia kertoja viikossa. Siitä huolimatta hänen kasvonsa ovat tutut miljoonille suomalaisille. Satunnaisia keskusteluja lukuun ottamatta Valtonen saa kuitenkin liikkua verrattain rauhassa.

– Varsinkin, jos olen mieheni kanssa liikkeellä minulla on sellainen olo, että hän on ikään kuin suojamuurini. Jos olen kavereideni kanssa kahvilla, ihmiset tulevat moikkaamaan paljon useammin verrattuna hetkiin, jolloin liikun mieheni kanssa, Valtonen ihmetteli IS:lle kesäkuussa.

Source Link is.fi