Banner Before Header

Michael Schumacher täytti vuosia – Mick-poika julkaisi riipaisevan viestin

FORMULAlegenda Michael Schumacher täytti maanantaina 53 vuotta, ja F1-maailma muisteli häntä näyttävästi sosiaalisessa mediassa.

Schumacherin traagisesta lasketteluonnettomuudesta tuli viime keskiviikkona kuluneeksi kahdeksan vuotta.

Lue lisää: Suomalainen neurokirurgi maalaa lohduttoman kuvan Michael Schumacherista – ”Aikuisen aivot eivät ole sellaiset”

KoskettavimmaN toivotuksen saksalaisen syntymäpäivänä lähetti hänen poikansa, Haas-tallin F1-kuljettaja Mick Schumacher, joka latasi Twitter-tililleen kuvan itsestään lapsena istumassa kilpahaalariin pukeutuneen isänsä sylissä.

– Hyvää syntymäpäivää, isä. Tällaiset päivät olivat tärkeitä kasvavalle intohimolleni moottoriurheilua kohtaan, ja ne vaikuttavat siihen nykyäänkin. Olen kiitollinen kaikista kokemuksista, jotka olet antanut minulle, ja olen innoissani uusista kokemuksista tulevaisuudessa.

Max Verstappenin Jos-isä oli Schumacherin tallikaveri Benetton-tallissa 1990-luvun alussa. F1-yhteisö WTF1 jakoi Twitterissä kuvan Schumacherista, jonka sylissä istuvat taaperoikäiset Mick-poika sekä Max Verstappen.

– Minulle hän oli Michael-setä. Hän oli todella kiltti ja ihana perheenisä. En nähnyt häntä ennätyksiä rikkovana mestarina, sillä en tiennyt siitä, Max Verstappen muisteli Motorsport-sivuston twiitin mukaan.

F1-sarja muisti Schumacherin syntymäpäivää omalla twiitillään.

– Legendaksi kutsuminen on vähättelyä, sarja ylisti ja lisäsi oheen aihesanan ”jatka taistelua Michael”.

Myös Schumacherin viimeisimmät tallit, Mercedes ja Ferrari, onnittelivat häntä.

– Tuemme kaikki sinua, Michael. Tänään ja ikuisesti, italialaistalli twiittasi.

Kansainvälinen autoliitto Fia toivotti onnea videolla, jossa muisteltiin Schumacherin saavutuksia.

Fian puheenjohtaja, Schumacherin läheinen ystävä Jean Todt jakoi Twitterissä yhteiskuvan saksalaisen kanssa.

– Tänä erityisenä päivänä juhlistamme suurta F1-legendaa ja rakasta ystävää. Michael Schumacher, olet edelleen inspiraatio meille kaikille.

Neurokirurgian emeritusprofessori Juha E. Jääskeläinen kommentoi hiljattain Schumacherin tilaa Ilta-Sanomille.

Lue lisää: Suomalainen neurokirurgi maalaa lohduttoman kuvan Michael Schumacherista – ”Aikuisen aivot eivät ole sellaiset”

Jääskeläinen ei usko, että saksalaiselle voi tapahtua merkittävää parannusta.

– Vanhempi lääketieteellinen historia kertoo ihmeheräämisistä, mutta luulen, että niissä tapauksissa on ollut diagnostisia vaikeuksia. Vuosia sitten olin optimistisempi, mutta onhan tuo kahdeksan vuotta pitkä aika.

Source Link is.fi