Banner Before Header

Miesjoukko erehtyi henkilöstä – tähtilaulajan mitta tuli täyteen: hyökkäsi päin näköä

Yhdysvaltalaislaulaja Jason Derulo, 32, joutui käsirysyyn keskiviikon vastaisena yönä Las Vegasissa. Asiasta uutisoivat muun muassa People ja TMZ.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Derulo oli poistumassa Las Vegasissa sijaitsevan kasinon tiloista ja joukko miehiä iski silmänsä häneen. Miehet kuitenkin erehtyivät henkilöstä ja luulivat Deruloa poplaulaja Usheriksi.

– Haista vittu Usher, eräs miehistä huusi Derulolle ja sai tämän provosoitumaan pahemman kerran.

Laulaja hyökkäsi suoraan kohti miehiä, ja kiinteistön vartijat joutuivat puuttumaan tilanteeseen. He kehottivat Deruloa poistumaan rakennuksesta suorinta tietä.

Tältä Usher näytti tammikuussa 2019.

Las Vegasin poliisilaitos vahvisti tapahtuneen Associated Pressille. Laitokselta kerrottiin Derulon käyneen käsiksi kahteen henkilöön noin kahdelta yöllä.

Välikohtauksesta selvittiin ilman henkilövahinkoja, eikä Deruloa vastaan ole ainakaan vielä toistaiseksi nostettu syytteitä.

Yhdysvaltalaismedia ei tavoittanut Deruloa kommentoimaan tapausta.

Jason Derulo on yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan muun muassa kappaleista Whatcha Sa, Talk Dirty ja Wiggle. Hän on julkaissut uransa aikana viisi albumia.

Lue lisää: Laulaja Jason Derulo tyrmistyi: sukukalleudet joutuivat sensuurin kouriin – Instagram poisti kuvan ja elokuvan traileri näytti omituiselta

Source Link is.fi