Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d5d9ed159d0c9acf37c3a98f3c88a2c2, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mihin suuntaan Suomen korona­tilanne kääntyy? Suora lähetys kello 10, IS seuraa – Uutisalue

Mihin suuntaan Suomen korona­tilanne kääntyy? Suora lähetys kello 10, IS seuraa

Koronaviruspandemia ei ole vielä ohi. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) kertoi keskiviikkona 1 151 uudesta koronavirustartunnasta. Rokottamattomien ja vajaasti rokotettujen riski päätyä tehohoitoon on moninkertainen täyden rokotesuojan saaneisiin henkilöihin verrattuna.

Sosiaali- ja terveysministeriö ja THL järjestävät tiedotustilaisuuden torstaina kello 10. Tilaisuudessa käsitellään rokotustilannetta ja koronavirustilanteen epidemiologista arviota Suomessa ja kansainvälisesti.

Tilannekatsauksessa ovat mukana johtava asiantuntija Liisa-Maria Voipio-Pulkki STM:stä sekä projektipäällikkö Anna Katz ja johtava asiantuntija Mia Kontio THL:stä.

Lisäksi kysymyksiin vastaamassa ovat erityisasiantuntija Laura Järvelä ja strategiajohtaja Pasi Pohjola STM:stä. IS seuraa tilaisuutta suorana.

Source Link is.fi