Banner Before Header

Mika Häkkinen huuteli perään ja katseet kohtasivat Sauli Niinistön kanssa – suomalaiset paljastavat ikimuistoisimmat kohtaamisensa julkkisten kanssa

Maailmantähti kassajonossa? Suomen kuumin julkkis baarissa? Ilta-Sanomat kysyi some-kanavillaan lukijoiden hauskimpia, oudompia tai mieleenpainuvimpia kohtaamisia julkkisten kanssa.

Vastauksia tuli satoja. Tässä niistä muutamia:

– Oltiin laivalla ex-mieheni kanssa, Arja Koriseva esiintyi. Illan saatossa meni mieheni sen verran ilakoinnista sekaisin, että huusi eturivissä rytmikkäästi: Erja, Erja, Erja! Arja tuli lähemmäs, melkein kumartui ja näytti peukkua. Hyvä meininki, Minna muistelee.

Erja vai Arja? Siinäpä kysymys.

– Äiti meni pyytämään Salkkari-näyttelijältä nimmarin, kun oltiin uimahallissa Olin teini ja voi sitä häpeän määrää, Mari nolostelee vieläkin.

– Muutama vuosi sitten olin kävelyllä Olympiastadionin luona, kun katsoin miehen kävelevän koiran kanssa vastaan. Lähemmäksi päästyäni huomasin, että kyseessä oli presidentti Sauli Niinistö jo edesmenneen Lennu-koiransa kanssa. Katseemme kohtasivat lähietäisyydeltä, ja yllätyksekseni Sauli tervehti minua kohteliaasti. Tuo kokemus on jäänyt minulle hyvin mieleen lämpimänä muistona, Miia kiittelee tasavallan presidenttiä.

– Eletään vuotta -85. Ollaan Posion juhannusjuhlissa ja seisomme Posio-hotellin edessä yöllä, kun yhtäkkiä Dingon laulaja Neumann tulee kysymään multa, että mitä nämä ötökät ovat ja huitoo käsillään kasvojaan. Sanoin hänelle, että ne ovat sääskiä. Hän sanoi siihen, että nämä on inhottavia, kun nämä pistelee. Vastasin siihen, että ne ovat kesälintuja. Siinä hän jutteli minulle kaikkea, ja tuo kokemus on jäänyt mieleeni ainutlaatuisena tapauksena elämäni varrelta, koska Dingo oli tuolloin suosittu ja itse olin nuori tyttö, Pirkko kertoo.

– Kirka tanssitti minua Maestrossa 1970-luvun alussa. Olin otettu, Anne-Maria iloitsee vieläkin.

– Oon apisfani ja kahvilaa avatessa joku mieshenkilö kysyy: saiskos kupposen kahvia? En kääntänyt kiireeltäni edes päätä ja sanoin: ei vielä, avaan puolen tunnin päästä. Kuului sama ääni uudelleen: ootko varma, ettet mitenkään kerkeis yhtä kuppia keittämään? Käännyin jo kiukkuisena ympäri ja Tonihan se siinä. Polvet vetelinä äkkiä olikin kahvit keitetty, Mia muistaa.

Kirka pokkasi ja pyysi tanssin pyörteisiin.

– Oltiin Monacossa tulevan mieheni kanssa vihkisormuksen hankkimisreissulla. Olimme menossa Monacon linnaan, kun joku huusi: ”Hei, Sirpa!” En reagoinut, sillä en ole Sirpa. Mutta mies juoksi minut kiinni, otti olkapäästä ja sanoi: ”Hei Sirpa, pysähdy!” Käännyin ja silloin kohtasin Mika Häkkisen hämmästyneen katseen. ”Siis anteeksi, ethän sä olekaan Sirpa”. Sanoin, että saat toki anteeksi ja mä oon Anne, vaikka voin mä olla Sirpakin. Naurettiin porukalla ja jatkettiin matkaa, Anne muistelee.

Mika Häkkinen sekoitti Annen ja Sirpan.

– Pysähdyin kouluikäisten lasten kanssa Hankasalmen Jari-Pekka-huoltoasemalle kuutisen vuotta sitten kesällä. Parkkeerasin auton ja näin, että Cheek tuli juuri ulos aseman ovesta. Lapsille totesin, että nyt mennään ottamaan yhteiskuva. Lapset jäivät autoon todeten: ”Äiti, oot ihan nolo.” No, mä sain huippuhienon yhteiskuvan Jaren kanssa, Anne kertoo.

– Liftasimme 80-luvulla keväällä. Kuinkas ollakaan, Jari Puikkonen ja Matti Nykänen otti meidät kyytiin. Oli siinä ihmettelemistä, kun mäkipojat kertoivat olevansa menossa vuokattiin mäkileirille. Ei kaverit meinannut uskoa, Sussu naureskelee.

Source Link is.fi