Warning: PHP Request Startup: open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php82/sess_d0267ca1a9a45293180361046792e24a, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: PHP Request Startup: Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php82) in Unknown on line 0
Mika Myllylä nousi nyt yllättäen otsikoihin Ruotsissa – 32-vuotiaalta tähtihiihtäjältä riipaiseva paljastus – Uutisalue

Mika Myllylä nousi nyt yllättäen otsikoihin Ruotsissa – 32-vuotiaalta tähtihiihtäjältä riipaiseva paljastus

Ruotsalaishiihtäjä Calle Halfvarsson vastaili Tour de Skin välipäivänä sunnuntaina Expressen-lehden lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Fanit kyselivät pitkäaikaiselta maajoukkuemieheltä monenlaisista aiheista, muun muassa rahasta ja rakkauselämästä. Vastasipa hän myös kysymykseen lapsuutensa idoleista.

Halfvarsson, 32, kertoi Expressenille ihailleensa juniorina Mika Myllylää. Järkytys olikin mittava, kun uutiset Myllylän dopingkärystä Lahden MM-kisoissa 2001 kantautuivat Ruotsiin ja 11-vuotiaan Halfvarssonin korviin.

Ihailu loppui kuin seinään, hän sanoi.

– Pieni osa hiihtäjän sydäntäni meni murskaksi siinä hetkessä. Kun on niin nuori, sitä ei ymmärrä, miten likaisia asiat voivatkaan olla, Halfvarsson lausui ruotsalaislehden mukaan.

Myllylä kärähti Lahdessa Hemohes-valmisteen käytöstä. Olympiavoittaja ja nelinkertainen maailmanmestari myönsi myöhemmin käyttäneensä uransa aikana myös epo-hormonia.

Myllylä menehtyi kotonaan Kokkolassa heinäkuussa 2011.

Lue lisää: Mika Myllylän ystävä kertoo viimeisestä puhelusta – tästä asiasta itkuinen hiihtolegenda halusi puhua

Halfvarssonin viime kaudet ovat olleet vaikeuksien sävyttämiä. Tällä viikolla meno on kuitenkin ollut raikkaampaa kuin aikoihin: hän sauvoi perjantaina Tour de Skin vapaan yhteislähtökisassa kuudenneksi ja lauantain sprintissä viidenneksi.

Näin ollen haave Pekingin olympiapaikasta elää yhä.

– Tulokset merkkaavat hyvin paljon olympialaisia ajatellen. Uskon olevani hyvin lähellä paikkaa, vaikka en ole vielä saanut varmistusta asialle. Toivottavasti siihen saadaan selvyys tulevien päivien aikana, kolminkertainen MM-mitalisti Halfvarsson sanoi SVT:lle sunnuntaina.

Tour de Ski jatkuu maanantaina perinteisen yhteislähdöillä. Naisten kisan lähtölaukaus kajahtaa kello 13.40 ja miesten 15.50.

Source Link is.fi