Banner Before Header

Mike Tyson takoi lentomatkustajaa nyrkillä päähän – näin hän selitti tekoaan

EntINen raskaansarjan maailmanmestari Mike Tyson antoi nyrkkiensä puhua täysin väärässä paikassa keskiviikkona, uutisoi yhdysvaltalainen TMZ.

Tyson, 55, raivostui kanssamatkustajalleen lentokoneessa ja takoi tätä päähän. Iskujen kohteeksi joutunut mies sai ohimoonsa verisiä haavoja.

Tapahtumahetkellä kone oli vielä maassa San Franciscon lentokentällä, joten Tyson poistui paikalta heti väkivaltaisen välikohtauksen jälkeen.

TMZ:n mukaan San Franciscon poliisi otti kiinni kaksi henkilöä tapauksen jälkeen. Toinen kiinniotetuista tarvitsi ensiapua, jonka jälkeen hän kieltäytyi yhteistyöstä poliisin kanssa.

Tysonin edustajat myönsivät Tysonin olleen kahakan osapuoli, mutta heidän mukaansa syypää oli ex-mestarin iskujen kohde.

– Ikävä kyllä herra Tyson joutui selkkaukseen lentokoneessa. Aggressiivinen matkustaja alkoi häiriköidä häntä ja heitti häntä vesipullolla, kun hän istui paikallaan matkustamossa, Tysonin leiristä kerrottiin TMZ:lle.

Lue lisää: Video: Mike Tyson, 55, lyö yhä uskomattoman kovaa!

Lempinimellä Rauta-Mike tunnettu Tyson voitti urallaan 50 ammattilaisottelua, joista 44 tyrmäyksellä. Hän ripusti hanskansa naulaan lopullisesti vuonna 2005.

Uransa jälkeen Tyson on muun muassa esiintynyt elokuvissa ja tv-sarjoissa sekä viljellyt kannabista. Hän on puhunut avoimesti mielenterveys- ja päihdeongelmistaan.

Source Link is.fi