Mikko Leikkanen laukoi Classicin cupin voittoon

Classic oli alle minuutti ennen kolmannen erän loppua tappiolla SPV:tä vastaan, mutta niin vain tamperelaisjoukkue nousi salibandyn miesten Suomen cupin mestariksi. Turussa pelattu finaali päättyi jatkoajalla Classicin 5–4-voittoon.

Kun kolmatta erää oli jäljellä 32 sekuntia, ilman maalivahtiaan pelanneen Classicin Oskari Heikkilä viimeisteli tasoituksen.

Jatkoaika alkoi dramaattisesti, kun SPV:n Jukka-Pekka Pelto-Arvo törmäsi voimalla Classicin maalivahtiin Oskar Sillanpäähän ja sai viiden minuutin jäähyn. Mikko Leikkanen laukoi pallon ylivoimalla maaliin ja käynnisti Classicin voitonjuhlat.

Leikkanen viimeisteli ottelussa kaksi maalia. Classicin Janne Lamminen keräsi tehopisteet 1+2. Juuso Keskinen teki SPV:lle kaksi osumaa. Cupin mestaruus on Classicin miehille seurahistorian kuudes.

Naisten cupin finaalissa kohtaavat sunnuntaina PSS ja TPS. PSS kaatoi välierässä EräViikingit 4–3 ja TPS Classicin 7–3.